Antena Căutare

Prințesa Anastasia, cea mai dulce concurentă de la „Chefi la cuțite”! „Cred că e mai mare decât mine mixerul ăsta”

După ce a dezvăluit ce preparat special vrea să pregătească pentru Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, Anastasia Constantinescu a așteptat cu sufletul la gură jurizarea de la „Chefi la cuțite”.

Prințesa Anastasia, cea mai dulce concurentă de la „Chefi la cuțite”! „Cred că e mai mare decât mine mixerul ăsta” Galerie
Anastasia Constantinescu, în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

În ediția 22 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, una dintre cele mai dulci concurente a fost Anastasia Constantinescu, o fetiță în vârstă de șase ani.

Micuța a dezvăluit că a decis să participe pentru a-și demonstra talentul culinar. Fetița a pregătit pentru cei trei jurați de la „Chefi la cuțite” un desert special, cu care a sperat că va primi toate cele trei cuțite!

Anastasia Constantinescu, dialog savuros cu jurații emisiunii Chefi la cuțite

„Cred că e mai mare decât mine mixerul ăsta. Până și copiii mici pot găti. O să-i dau pe spate pe chefi cu preparatul ăsta”, a exclamat Anastasia Constantinescu, extrem de încrezătoare că va reuși să facă spectacol.

citește și: Anastasia are șase ani și a topit inimile tuturor, la „Chefi la cuțite”! „Le fac acest preparat ca la bătrânețe să fie frumoși”

Ușile s-au deschis și copila și-a făcut apariția în platoul emisiunii, iar surpriza a fost mare pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

citește și: Maria Sandru, prima femeie care va câștiga „Chefi la cuțite”? Ce a dezvăluit concurenta

Cei trei bucătari au pus întrebare după întrebare micuței concurente și au încercat să descopere cât mai multe detalii despre ea. Vorbăreață din fire, Anastasia Constantinescu a făcut dezvăluiri ce au topit instant inimile tuturor, la „Chefi la cuțite”!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au certat la „Chefi la cuțite”! „Să vină poliția, să vină miliția”... Anișoara Rusu a fost înscrisă de iubita sa la „Chefi la cuțite” și a trăit o surpriză uriașă! Ce i-au zis jurații...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x