Antena Căutare

Apa în care ai fiert pastele e mai utilă decât îți poți imagina! Sigur o să începi s-o folosești și tu

Dacă și tu obișnuiești să arunci apa în care fierbi pastele, atunci află că aceasta poate fi extrem de utilă în gospodărie!

Dacă și tu obișnuiești să arunci apa în care fierbi pastele, atunci află că aceasta poate fi extrem de utilă în gospodărie!

Oricât de greu ar părea de crezut, se pare că fasolea pusă la muiat într-o apă în care au fiert paste se moaie mai repede.

În plus, apa cu pricina este un bun remediu pentru durerile de picioare. Tot ce ai de făcut este să stai cu picioarele cufundate în ea ori de câte ori simți nevoia.

Mai poți folosi apa în care ai fiert pastele pentru udatul florilor, căci conținutul de minerale ajută la creșterea mai rapidă a plantelor.

În plus, folosește apa cu pricina pentru a-ți muia bine părul, apoi spală-te cu șampon și clătește-te bine. Vei observa că părul capătă un luciu deosebit.

Citește și:

Nu mai arunca zațul de cafea! Te va surprinde ce se întâmplă dacă îi dai foc

Discuțiile celor trei chefi au fost făcute publice: "Asta este conversația noastră din ultimele două zile. Aici se ... Chef Gianny, câștigătorul "Chefi la cuțite", despre relația cu soția sa: "Ne-am văzut de câteva ori și ap...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x