Antena Căutare

Nu mai arunca zațul de cafea! Te va surprinde ce se întâmplă dacă îi dai foc

Oricât de greu ar părea de crezut, se pare că zațul de cafea este extrem de util și te poate scuti de cea mai mare bătaie de cap a verii.

Oricât de greu ar părea de crezut, se pare că zațul de cafea este extrem de util și te poate scuti de cea mai mare bătaie de cap a verii.

Când timpul e cald și vremea e frumoasă, ce poate fi mai plăcut decât să petreci niște timp relaxant în grădina casei sau undeva la o curte.

Totuși, atunci apare și cel mai mare dezavantaj: țânțarii. De aceea, noi te sfătuim să nu mai arunci zațul de cafea, ci să-l transformi în cel mai bun aliat al tău împotriva insectelor nedorite.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De ce să dai foc zațului de cafea?

Mirosul rezultat va pune țânțarii pe fugă și tu te vei putea bucura astfel de clipe liniștite, fără să alergi după insectele nedorite.

Citește și:

Nu mai arunca niciodată cojile de portocale! E un adevărat miracol ce poți face cu ele!

Soția infidelă și amantul au vrut să-și facă de cap la un hotel, dar lucrurile au luat-o complet razna! Prin ce întâmpla... O femeie a cumpărat un inel ieftin de la un târg de vechituri! Treizeci de ani mai târziu, viaâa i s-a schimbat complet!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x