Live acumSacrificiul (r)
Prime Time 20:00Antitalent

Chefi la cuțite

SEZONUL 7 | LUNI, MARŢI | ora 20.00

Ariadna Savu, fostă dansatoare a Andreei Bălan, a venit la „Chefi la cuţite”, după ce a trăit o dramă imensă! „S-a ajuns la violență”

Ariadna Savu, o fostă dansatoare a Andreei Bălan, a venit la „Chefi la cuțite”, ca să își demonstreze talentul de cofetar, după ce a trăit o dramă imensă în viața personală.

Ariadna Savu, o fostă dansatoare a Andreei Bălan, a venit la „Chefi la cuțite”, ca să își demonstreze talentul de cofetar, după ce a trăit o dramă imensă în viața personală.

„Am fost dansatoarea Andreei Bălan. Am continuat dansul până pe la 27 de ani, când m-am căsătorit și am devenit mamă. Sunt cofetar în devenire”, s-a prezentat Ariadna Savu, acum în vârstă de 32 de ani.

Acum, Ariadna Savu este mamă a două fetițe și își câștigă banii făcând prăjituri pentru prieteni și cunoștințe. De tatăl copilelor ei s-a despărțit dintr-un motiv urât.

Rețetă făcută la niște cursuri de specializare, dar cu „ajustări”

„A fost iubire la prima vedere. A fost bine între noi o perioadă, dar cred că și din cauza vârstei… El avea 25 de ani atunci și s-a panicat atunci când a aflat ce urma să vină peste el. Nu prea a știut să gestioneze situația. Au urmat multe certuri, interdicții. Nu aveam voie să mă văd cu diferite persoane. S-a ajuns la violență fizică, din păcate, lucru care m-a făcut să opresc căsnicia”, a povestit ea.

În următorii ani, se vede făcând „cele mai bune prăjituri” într-un laborator de cofetărie, dar marele ei vis este altul.

„Visul meu cel mai mare este să îmi deschis o rulotă cu produse ded cofetărie, produse artizanale cât mai naturale, să merg cu ele prin țară și chiar și prin străinătate, să le iau și pe fete cu mine, să călătorim și să ne bucurăm de ceea ce ne oferă o astfel de posibilitate”, s-a destăinuit ea.

Fosta dansatoare a Andreei Bălan le-a pregătit chefilor Funkie Choux – un desert cu piure de căpşune şi ananas. Comentariile pe care le-a auzit de la chefi nu au fost, însă, cele la care ar fi sperat.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube