Antena Căutare

Asia Express s-a mutat la Titani la cuțite! Sorin Bontea, lovitură neașteptată de la Florin Dumitrescu: „Du-te-n rozul meu”

Nouă bucătari celebri din România au venit la Titani la cuțite pentru a face spectacol culinar, alături de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu!

Cei trei jurați de la emisiunea Chefi la cuțite au degustat preparatele și au încercat să ghicească cine a pregătit fiecare farfurie în parte. Apoi, rând pe rând, bucătarii și-au făcut apariția în platou și s-au lăsat convinși.

PROBĂ DE GĂTIT LA TITANI LA CUȚITE

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au dus muncă de convingere și au făcut spectacol, încercând să-și construiască echipe puternice, alături de care să lupte în bucătărie.

citește și: Jurații de la Chefi la cuțite au început să se certe când a venit mâncarea! „Bontea e nemâncat din Asia, dar Dumitrescu de ce se bagă în seamă?!”

Cu echipele formate din bucătari celebri (Nicolai Tand, Gabi Toader, Orlando Zaharia, Stefan Popescu, Antonio Passarelli, Simona Pope, Florin Ivan, Maria Burlacu și Gabriela Pascaru), cei trei jurați Chefi la cuțite au aflat de la Gina Pistol ce probă li s-a pregătit: drobul în varianta fine dining!

Asia Express s-a mutat la Titani la cuțite! Sorin Bontea, lovitură neașteptată de la Florin Dumitrescu: „Du-te-n rozul meu”

O parte din concurenții din sezonul 3 Asia Express

O parte din concurenții din sezonul 3 Asia Express

Iar adevărata surpriză abia apoi a urmat! Cei care vor juriza preparatele sunt chiar concurenții din sezonul 3 al emisiunii Asia Express!

Mulți ar putea să fie tentați să spună că aceștia nu sunt tocmai mofturoși la mâncare după aventurile din Filipine și Taiwan, dar lucrurile nu stau deloc așa, căci vorbim despre niște vedete cu gusturi rafinate!

citește și: Ies scântei în bucătăria Titani la cuțite! Nouă bucătari celebri s-au dezlănțuit, pregătind capodopere culinare

Un moment cu adevărat inedit a fost atunci când Chef Florin Dumitrescu a cerut ca farfuriile lui Sorin Bontea să nu își facă apariția pe bandă sub culoarea roz, căci acest lucru ar putea să fie un indiciu pentru vedetele din sezonul 3 Asia Express! Pentru cei care nu știu, aceasta este culoarea costumului din latex purtat de Sorin Bontea, la una dintre misiuni.

Așa că regulile au fost schimbate la Titani la cuțite! Rămâne de văzut în ce măsură decizia a fost una inspirată sau nu!

Urmărește clipul video de mai sus din ediția specială Titani la cuțite ca să afli mai multe detalii despre bătălia celor trei jurați!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Râzi cu lacrimi! Ce au ajuns să facă cei trei Chefi, pentru a-și alege echipele! „Eu am rămas șocat”... Statui pentru zeii bucătăriei, degustare plină de scântei și certuri aprinse între jurați! Ce s-a întâmplat în prima edi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x