- MAREA PREMIERĂ Te Cunosc de Undeva! Vezi ce surprize ți-am pregătit AZI de la ora 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Chefi la cuțite, sezonul 15 - din 10 martie, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Cu toții facem piureul de cartofi așa cum l-am învățat de la mamele sau bunicile noastre: fiebem cartofii, apoi punem unt, lapte si sare și apoi amestecăm bine, bine.
Cu siguranță nu mulți dintre noi știm secretul piureului perfect.
Chef Florin Dumitrescu a dezvăluit modalitatea de a face un piure cremos și gustos, folosind aceleași ingrediente. Numai tehnica diferă.
"Este dat prin sita de doua ori. O data inainte sa il amestec cu unt si lapte, imediat ce a fost scos din apa si a doua oara dupa ce i-am pus unt si lapte. Proportia este de 300g de unt la 1kg de cartofi si 150ml lapte.", a scris Cheful pe pagina lui de Facebook.
Prietenii lui virtuali au încercat imediat rețeta și au fost foarte încântați de rezultat.
”Chef, este o idee de incercat! Daca nu ne place, nu mai facem! Fiecare cu parerea lui! Va multumim ca ne mai dati idei si retete! Intotdeauna este de invatat!” sau ” Cred ca este foarte bunnnnn:x”, au fost reacțiile fanilor.
Vezi aici rețeta
Nu rata diseară emisiunea ”Chefi la cuțite”, de la 20:30 numai pe Antena 1!
Mamă și fiică își declară război în bucătărie și devin rivale la „Chefi la cuțite”!... CONCURS! AloShop pune la bătaie o tigaie grill "REGIS STONE GRIDDLE PAN". Gătește ca un adevărat CHEF!...