Antena Căutare

Au ieșit scântei în bucătăria „Chefi la cuțite”! De ce s-a certat Sorin Bontea cu rivalii săi

Amuleta 17 este cea mai puternică din acest sezon „Chefi la cuțite”, așa că cei trei bucătari încearcă din răsputeri să pregătească rețete una și una. Totuși, din cauza emoțiilor, certurile încep să apară în bucătărie.

Au ieșit scântei în bucătăria „Chefi la cuțite”! De ce s-a certat Sorin Bontea cu rivalii săi
Sorin Bontea, gătind în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

În ediția 17 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea trebuie să pregătească rețete folosind doar ingredientele găsite în cutia cu surprize.

„Ai dreptul să iei orice amuletă vrei de la ceilalți chefi și să o folosești pe loc”, așa sună amuleta pusă la bătaie de Gina Pistol.

Ies scântei în bucătăria Chefi la cuțite, în sezonul 8 al emisiunii

Chefii au avut parte de o reală surpriză atunci când au descoperit ce bonus aduce amuleta 17 și toți trei și-au propus să facă tot ce le stă în putință pentru a pune mâna pe ea.

citește și: Bucurie fără margini la „Chefi la cuțite”! Cine a câștigat amuleta 17, cea mai puternică dintre toate

De data aceasta, degustarea și jurizarea o să fie făcută de către celebrul patiser Ana Consulea, renumită pentru gusturile sale rafinate.

citește și: Cristian Boca este cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”! Reacția lui Bontea: „Băi, nu cred”

Gătitul pentru amuleta 17 nu pare să fie o sarcină simplă și, în mod inevitabil, emoțiile și tensiunile au dus la apariția unor certuri sau schimburi de replici acide între Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, mai ales în ultimele minute ale probei!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Claudia Radu a emoționat cu dezvăluirile sale, la „Chefi la cuțite”! „M-am simțit hărțuită, umilită”... Ce surpriză au trăit Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu de la „Chefi la cuțite”, la degustare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x