Antena Căutare

Cristian Boca este cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”! Reacția lui Bontea: „Băi, nu cred”

Cristian Boca are 25 de ani, este de meserie bucătar și a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” cu un preparat spectaculos! Surpriza cea mare a fost atunci când tânărul a primit cuțitul de aur din partea lui Cătălin Scărlătescu!

Cristian Boca a primit cuțitul de aur în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Pentru a-i impresiona pe Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, tânărul a decis să pregătească la „Chefi la cuție” un ceviche de Saint Jacques cu piure de țelină, ulei verde și perle de soia.

Tânărul a gătit extrem de atent mâncarea aleasă și s-a folosit inclusiv de secretele bucătăriei moleculare, pentru a obține texturi deosbite, surprinzătoare.

Cristian Boca a primit cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu, la Chefi la cuțite

„Sunt oameni care au nevoie de cărări și oameni care au nevoie de cărări. Unii au nevoie de părinți ca să fie împinși de la spate și sunt oameni care știu exact ce vor să facă în viața. Așa sunt și eu.

citește și: Bogdan Boceanu de la „Chefi la cuțite” a fost căutat de FBI și a făcut primul milion de dolari, până la 18 ani

Lucrez ca bucătar de cinci ani de zile, îmi place foarte mult această meserie. Sper ca și preparatul meu să fie pe măsură”, a mărturisit tânărul, în timp ce și-a pregătit rețeta aleasă, cu care a sperat să facă senzație.

După ce a terminat liceul și a făcut cursuri de bucătar, tânărul a plecat în Marea Britanie, unde a ajuns să îl cunoască pe celebrul chef Jamie Oliver. A ajuns să lucreze în restaurantul acestuia, dar și în altul, deținător al unei stele Michelin!

citește și: Bucurie fără margini la „Chefi la cuțite”! Cine a câștigat amuleta 17, cea mai puternică dintre toate

„Am avut șansa să gătesc pentru celebrități precum Ellie Goulding, Chris Hemsworth și mulți alții, dar asta pentru mine nu era o realizare foarte mare. Mie îmi plac lucrurile simple, îmi place să fiu acasă și să gătesc pentru bunici, pentru ai mei, mi se pare o realizare mai mare. Pentru mine familia este foarte importantă. Am petrecut mult timp foarte departe de ei, meseria asta cere multe sacrificii. Am venit în România special pentru Chefi la cuțite”, a mai dezvăluit Cristian Boca, extrem de emoționat.

citește și: Emil Rengle, dans spectaculos la „Chefi la cuțite”! Ce verdict a primit din partea celor trei jurați

Când a ajuns în fața celor trei jurați, tânărul a dezvăluit că și-a dat demisia pentru a putea participa la emisiunea „Chefi la cuțite”, a stat în carantină și apoi a decis să își încerce norocul, simțind că acum este cel mai potrivit moment!

Surpriza a fost mare atunci când tânărul a primit trei cuțite din partea celor trei jurați. Totuși, Cătălin Scărlătescu s-a gândit mai bine și i-a oferit acestuia cuțitul de aur, ultimul din sezonul 8 „Chefi la cuțite”.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Emil Rengle, dans spectaculos la „Chefi la cuțite”! Ce verdict a primit din partea celor trei jurați... Florin Ristei și Carmen Grebenișan, împreună la Chefi la Cuțite. Emisiunea a fost din nou lider de audiență...
Ultimele știri
x