Live acumObservator 16
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Chefi la cuțite

MIERCURI, JOI, VINERI | ora 20.30

Bad Angie de la Chefi la cuțite, bombă sexy! Poze de infarct cu preferata lui Scărlătescu

Celebra Bad Angie a făcut senzație în sezonul 4 al emisiunii Chefi la cuțite, reușind să uimească pe tiți cu evoluția sa spectaculoasă din echipa mov a lui Chef Cătălin Scărlătescu.

Bad Angie

Fosta concurentă a surprins încă din etapa degustărilor pe nevăzute cu un preprarat gustos. Ulterior, cocnurenta a ajuns în echipa mov a lui Chef Cătălin Scărlătescu și și-a demonstrat priceperea în bucătărie, probă după probă.

Bad Angie a fost unul dintre concurenții pe care Chef Cătălin s-a bazat cel mai mult în respectivul sezon și nu degeaba și-a primit porecla de „preferata lui Scărlătescu”.

Cum arată Bad Angie Moisescu de la Chefi la cuțite

Chiar dacă nu a câștigat sezonul 4 al emisiunii Chefi la cuțite, blonda sexy a rămas la fel de îndrăgită de fani. Admiratorii îi urmăresc pozele de pe rețelele de socializare și nu ezită s-o complimenteze pentru modul în care arată.

Bad Angie Moisescu este o adevărată apariție de fiecare dată și știe cum să se facă remarcată imediat. Fosta concurentă arată într-o formă de zile mari, chiar dacă au trecut câțiva ani după ce a participat la emisiunea Chefi la cuțite.


🔥 Edițiile speciale Titani la cutite se văd online pe AntenaPlay ⏩ antenaplay.ro/titani-la-cutite. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer.


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro