Live acumChefi la cutite Sezonul 9 (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Bad Angie de la Chefi la cuțite, bombă sexy! Poze de infarct cu preferata lui Scărlătescu

Celebra Bad Angie a făcut senzație în sezonul 4 al emisiunii Chefi la cuțite, reușind să uimească pe tiți cu evoluția sa spectaculoasă din echipa mov a lui Chef Cătălin Scărlătescu.

Bad Angie

Fosta concurentă a surprins încă din etapa degustărilor pe nevăzute cu un preprarat gustos. Ulterior, cocnurenta a ajuns în echipa mov a lui Chef Cătălin Scărlătescu și și-a demonstrat priceperea în bucătărie, probă după probă.

Bad Angie a fost unul dintre concurenții pe care Chef Cătălin s-a bazat cel mai mult în respectivul sezon și nu degeaba și-a primit porecla de „preferata lui Scărlătescu”.

Bad Angie de la Chefi la cuțite, bombă sexy! Poze de infarct cu preferata lui Scărlătescu

Cum arată Bad Angie Moisescu de la Chefi la cuțite

Chiar dacă nu a câștigat sezonul 4 al emisiunii Chefi la cuțite, blonda sexy a rămas la fel de îndrăgită de fani. Admiratorii îi urmăresc pozele de pe rețelele de socializare și nu ezită s-o complimenteze pentru modul în care arată.

Bad Angie Moisescu este o adevărată apariție de fiecare dată și știe cum să se facă remarcată imediat. Fosta concurentă arată într-o formă de zile mari, chiar dacă au trecut câțiva ani după ce a participat la emisiunea Chefi la cuțite.

Video