Antena Căutare

Interzis minorilor! I-a căzut sacoul și s-a văzut tot, în direct! Bad Angie, favorita lui Chef Scărlătescu, apariție fierbinte | VIDEO

E pricepută la toate în bucătărie, iar cu talentul ei l-a cucerit pe Chef Scărlătescu! Cu toate astea, în iubire are mare ghinion. Bad Angie, fosta concurentă de la Chefi la cuțite, a dezvăluit ce pretenţii are de la bărbatul de lângă ea!

E pricepută la toate în bucătărie, iar cu talentul ei l-a cucerit pe Chef Scărlătescu! Cu toate astea, în iubire are mare ghinion. Bad Angie, fosta concurentă de la Chefi la cuțite, a dezvăluit ce pretenţii are de la bărbatul de lângă ea!

Frumoasa Bad Angie a fost invitata celor de la Star Matinal și, când a făcut o piruetă, sacoul i-a căzut și fanii au putut admira o imagine extrem de sexy! Blonda a dezvăluit că vara aceasta a muncit și că la capitolul dragoste nu stă chiar atât de bine:

„Când doi oameni nu se înțeleg și au viziuni diferite de viață, inevitabilul se produce, adică separarea. Am obosit și aș vrea să stau mai liniștită și singurică, să cunosc și alte persoane, căci așa e viața”, a dezvăluit fosta concurentă de la Chefi la cuțite.

Blonda a declarat că ea crede în a doua șansă, dar atunci când apare o despărțire preferă să termine relația în termeni cât mai abialili, fără ceartă.

Tot de la Bad Angie am aflat că are un copil de 11 ani, muncitor și inteligent, care își dorește o carieră de fotbalist!

Ce așteptări are Bad Angie, fosta concurentă de la Chefi la cuțite, de la bărbatul de lângă ea? Află totul urmărind clipul video de mai sus!

Număr record de preparate în audițiile pe nevăzute ale sezonului special Chefi la cuțite... Chefii, puși în dificultate de un ingredient în lupta pentru amuletă: ”Gina, te vom obliga să mănânci ce gătim!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x