Antena Căutare

Biu Marquetti, efect magic asupra lui Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”. Ce ingredient și-a pus în frunte

Biu Marquetti are 45 de ani, este cântăreață și în urmă cu ceva ani o vedeam drept concurentă în emisiunea „Te cunosc de undeva”. Acum, artista a decis să arate tuturor că perioada de izolare, cauzată de pandemie, a făcut-o să-și descopere pasiunea pentru gătit.

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Plină de încredere, Biu Marquetti s-a apucat să pregătească în ediția șapte din sezonul 8Chefi la cuțite” de la Antena 1 o rețetă de torrejas în sirop, un fel de frigănele ceva mai dulci decât cele românești, fiindcă sunt servite cu un sirop extrem de aromat.

citește și: Cătălin Scărlătescu a amuțit când a văzut-o pe „marea sa iubire”! Cine este femeia specială din viața lui: „Ce cauți, mă, aici?”

În timp ce pregătea preparatul cu care și-a propus să-i impresioneze pe cei trei jurați ai show-ului culinar, concurenta a dezvăluit că și-a descoperit pasiunea pentru gătit în perioada în care a stat în izolare la domiciliu, din cauza pandemiei de coronavirus.

Biu Marquetti, efect magic asupra lui Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”. Ce ingredient și-a pus în frunte

Biu Marquetti, la emisiunea „Chefi la cuțtie”

Biu Marquetti, la emisiunea „Chefi la cuțtie”

Dornică să descopere părerile venit de la Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, aceasta a privit jurizarea cu multă nerăbdare. La un moment dat, un ingredient din farfuria sa a atras atenția lui Cătălin Scărlătescu și juratul „Chefi la cuțite” și l-a pus chiar și în frunte!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul și să descoperi despre ce este vorba!

Cum arăta Florin Dumitrescu în 2014, când apărea la emisiunea „Iadul bucătarilor”! „Tânăr și neliniștit”... Biu Marquetti, dezvăluire neașteptată la „Chefi la cuțite”! „Am făcut armata, am tras cu armele, viața e grea în Cuba”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x