Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!
Plină de încredere, Biu Marquetti s-a apucat să pregătească în ediția șapte din sezonul 8 „Chefi la cuțite” de la Antena 1 o rețetă de torrejas în sirop, un fel de frigănele ceva mai dulci decât cele românești, fiindcă sunt servite cu un sirop extrem de aromat.
În timp ce pregătea preparatul cu care și-a propus să-i impresioneze pe cei trei jurați ai show-ului culinar, concurenta a dezvăluit că și-a descoperit pasiunea pentru gătit în perioada în care a stat în izolare la domiciliu, din cauza pandemiei de coronavirus.
Biu Marquetti, la emisiunea „Chefi la cuțtie”
Dornică să descopere părerile venit de la Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, aceasta a privit jurizarea cu multă nerăbdare. La un moment dat, un ingredient din farfuria sa a atras atenția lui Cătălin Scărlătescu și juratul „Chefi la cuțite” și l-a pus chiar și în frunte!
Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul și să descoperi despre ce este vorba!
Cum arăta Florin Dumitrescu în 2014, când apărea la emisiunea „Iadul bucătarilor”! „Tânăr și neliniștit”... Biu Marquetti, dezvăluire neașteptată la „Chefi la cuțite”! „Am făcut armata, am tras cu armele, viața e grea în Cuba”...