Cătălin Scărlătescu a amuțit când a văzut-o pe „marea sa iubire”! Cine este femeia specială din viața lui: „Ce cauți, mă, aici?”

În a șasea ediție din sezonul 8 „Chefi la cuțite” de la Antena 1, Cătălin Scărlătescu a avut parte de o surpriză de zile mari atunci când în platoul emisiunii și-a făcut apariția o doamnă cunoscută!

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Rita Brăilescu este o pensionară ieșită din comun, care reușește să atragă privirile tuturor cu modul în care arată, dar și cu energia debordantă de care dă dovadă.

Doamna a decis să participe la emisiunea „Chefi la cuțite” de la Antena 1 ca să-i facă lui Cătălin Scărlătescu o surpriză de zile mari, fiind ferm convinsă de faptul că acestuia nici prin cap nu-i trece că va da ochii cu ea.

citește și: Cătălin Scărlătescu și-a dezvăluit rețeta secretă de șnițele: „Dacă o brevetam, milionar eram azi”

„De un deceniu mă ocup de Cătălin Scărlătescu. Avem o relație specială”, a dezvăluit concurenta în vârstă de 67 de ani.

Cătălin Scărlătescu a amuțit când a văzut-o pe „marea sa iubire”! Cine este femeia specială din viața lui: „Ce cauți, mă, aici?”

Rita Brăilescu în emisiunea „Chefi la cuțite”

Rita Brăilescu în emisiunea „Chefi la cuțite”

Cu o super rețetă de rulou din piept de pui, Rita Brăilescu a sperat la un rezultat cât mai bun de la jurații emisiunii „Chefi la cuțite”.

citește și: Mario Fresh a făcut show la „Chefi la cuțite”. Le-a pregătit juraților „mâncarea copilăriei” sale

„Ce cauți, mă, aici?! Rita este marea mea iubire. E cea mai longevivă relație a mea. Rita are grijă de casa mea. Ne cunoaștem de mulți ani”, a dezvăluit Cătălin Scărlătescu.

Cum au reacționat Sorin Bontea și Florin Dumitrescu când au cunoscut-o pe Rita Brăilescu și ce a mai dezvăluit Scărlătescu despre doamna cu pricina?

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Ultimele știri