Antena Căutare

Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, dezamăgiți la degustarea ediției 33 Chefi la cuțite! Ce au servit concurenții: “E o vomă!”

Duelul 6 din ediția 33 Chefi la cuțite a adus presiuni și emoții în rândul concurenților. În timp ce unii dintre ei au reușit să facă fata probei, alții s-au lăsat copleșiți de timp și temă, spre dezamăgirea chefilor.

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Vezi toate știrile și noutățile Chefi la cuțite aici!

Cătălin Scărlătescu a câștigat a 6-a probă, în ediția 33 din sezonul 8 al emisiunii Chefi la cuțite, ce a permis concurenților echipei sale să se relaxeze pentru moment.

Echipele lui Sorin Bontea și Florin Dumitrescu nu au fost la fel de norocoase și au intrat în duelul individual, unde au fost nevoite să gătească cu lactate.

3 farfurii i-au dezamăgit pe Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu la degustarea ediției 33 Chefi la cuțite

Proba cu lactate a pus concurenții în încurcătură în duelul 6 din ediția 33 Chefi la cuțite. Unii dintre ei au creat adevărate delicatese în farfurie, pe când alții i-au dezamăgit pe toți cei trei chefi.

Printre primele farfurii care i-au dezamăgit pe Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu s-a numărat cea a lui Silviu Costan (Foca), ce a încercat să servească diferit o farfurie clasică de orez cu lapte.

Printre concurenții care nu au impresionat azi cu preparatul lor s-a numărat și Zanni, care, ajutat de echipa sa, a servit lapte de pasăre.

În degustarea ediției 33, pe Maria Șandru a salvat-o gustul din farfurie, deși plating-ul ei nu a fost tocmai pe gustul lui Scărlătescu, care a numit preparatul ei: “E o vomă în straturi!”.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Kani, complet demoralizat în duelul Chefi la cuțite! De ce s-a enervat în timp ce gătea: “Vreau să plec!”... Preparatul “cu aripi de îngerași” al lui Vincent Lointier l-a impresionat pe Sorin Bontea! Ce punctaj imposibil a vrut s...
Cele mai populare nume de copii din Europa. Ce alegeri au făcut părinții pentru micuții lor
Specialiștii au stabilit care sunt cele mai populare nume de copii din Europa. Alegerea numelui...
Horoscopul zilei de 26 martie 2023. Scorpionii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 martie 202 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac. Aceștia...
Ultimele știri
x