Căutare Live

Maria Sandru, prima femeie care va câștiga „Chefi la cuțite”? Ce a dezvăluit concurenta

Maria Sandru a venit în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” pentru a demonstra că și o femeie are toate șansele să pună mâna pe marele trofeu.

Maria Sandru, concurentă în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Maria Sandru a dezvăluit că are 27 de ani și este chef de partie în Italia, locul în care locuiește de 14 ani. Concurenta a făcut senzație cu dezvăluirile sale, la „Chefi la cuțite”.

Tânăra s-a înscris la o școală de renume printre bucătari și a învățat în două săptămâni ceea ce alții asimilau în decurs de un an și astfel a demonstrat tuturor că adevărata sa menire este bucătăria.

Maria Sandru de la Chefi la cuțite, o adevărată luptătoare

După ce a absolvit cursurile, aceasta a primit o ofertă în Marea Britanie și a decis să plece, deși tocmai aflase că este însărcinată! A ascuns acest lucru, pentru a putea fi privită la adevărata sa valoare.

citește și: Surpriză de proporții! Sorin Bontea a anunțat cine a câștigat amuleta 22 de la „Chefi la cuțite”!

În scurt timp, Maria Sandru a ajuns mâna dreaptă a chefului de la respectivul restaurant și a făcut spectacol în bucătărie, impresionând astfel pe toată lumea!

citește și: Adriana Trandafir a dezvăluit ce legături neștiute există între ea și jurații „Chefi la cuțite”

În timp ce a pregătit o rețetă specială de ravioli burrata, concurenta a făcut numeroase dezvăluiri despre viața sa și despre felul în care a luptat mereu pentru a ajunge pe cele mai înalte culmi ale carierei.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Surpriză de proporții! Sorin Bontea a anunțat cine a câștigat amuleta 22 de la „Chefi la cuțite”!... Celebra actriță Adriana Trandafir, surpriză de zile mari la „Chefi la cuțite”! Ce a gătit: „Așa mâncau moșii și strămoși...
Ultimele știri