Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Bontea vs Dumitrescu vs Scărlătescu. În ce preparate „se bat” pentru a obține prima amuletă a sezonului

Cel mai așteptat moment din prima ediție din sezonul 8 „Chefi la cuțite” a fost lupta pentru amuletă! Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au duelat în bucătărie și a ieșit show de zile mari!

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Gina Pistol i-a anunțat pe cei trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite” că au toate motivele să lupte pentru prima amuletă, care oferă câștigătorului posibilitatea de-a alege tema unei probe!

citește și: O româncă le-a gătit Prințului Harry și lui Meghan Markle. Ce spune despre cei doi și cum a fost când au făcut cunoștință

„Începe războiul psihologic! Vedem acuma fiecare ce poate și cât duce”, a mărturisit chef Sorin Bontea, dornic să iasă învingător din această probă.

Bontea vs Dumitrescu vs Scărlătescu. În ce preparate „se bat” pentru a obține prima amuletă a sezonului

Sorin Bontea, la emisiunea „Chefi la cuțite” de la Antena 1

citește și: A crescut în sărăcie, dar și-a depășit condiția și vrea să demonstreze că poate reuși orice își propune. Concurentul pe care îl susține inclusiv Alex Velea

La o asemenea miză, cei trei bucătari n-au mai stat pe gânduri, ci s-au apucat instant de gătit. Fiecare și-a ales o rețetă specială și bucătăria „Chefi la cuțite” s-a transformat într-un adevărat teren de „luptă”!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 ca să vezi cum s-au descurcat cei trei în bucătărie!

Video