Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

A crescut în sărăcie, dar și-a depășit condiția și vrea să demonstreze că poate reuși orice își propune. Concurentul pe care îl susține inclusiv Alex Velea

Zanidache Hubert Edmond, cunoscut de prieteni mai ales ca Zanni, a venit în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să demonstreze că nimic nu este imposibil, dacă îți dorești cu adevărat.

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Tânărul are 22 de ani, locuiește în București și este cântăreț. Susținut de o gașcă impresionantă și mai ales de celebrul Alex Velea, Zanni a dezvăluit la „Chefi la cuțite” faptul că este gata să facă spectacol.

Zanidache Hubert Edmond a făcut spectacol la „Chefi la cuțite”

Cu o rețetă de mușchi de vită cu foie gras și trufe negre, acesta a sperat că va reuși să-i impresioneze pe cei trei jurați.

citește și: Chef Patrizia Pagilieri a ales cine câștigă prima amuletă și primul avantaj al noului sezon. Cine a convins-o

„Am copilărit, am supraviețuit până la șase ani într-un orfelinat, zilele treceau fără să facem nimic, nu acumulam nimic. Am avut mereu o voce în cap care îmi spunea că este un loc pe pământul ăsta și pentru mine. Le-am făcut pe toate, am tuns iarba, am făcut tatuaje, am tuns, am fost la pizzerie, am fost operator de interior într-un birou.

A crescut în sărăcie, dar și-a depășit condiția și vrea să demonstreze că poate reuși orice își propune. Concurentul pe care îl susține inclusiv Alex Velea

Zanni, concurent la emisiunea „Chefi la cuțite”

Nu știu ce mi-a dat prin cap, am văzut un Story la Alex Velea și i-am dat mesaj, iar el mi-a răspuns într-un timp extrem de scurt. În scurt timp eram la studio și i-am demonstrat că eu într-un timp foarte scurt asimilez foarte multe informații. Felul în care am crescut m-a făcut un luptător”, a mărturisit tânărul Zanidache Hubert Edmond, în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

citește și: O româncă le-a gătit Prințului Harry și lui Meghan Markle. Ce spune despre cei doi și cum a fost când au făcut cunoștință

Ajuns în fața lui Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, tânărul a dezvăluit ce poveste de viață incredibilă are.

Prin ce experiențe cutremurătoare a trecut Zanidache Hubert Edmond (Zanni) și ce verdict au avut cei trei jurați pentru rețeta sa de mușchi de vită cu foie gras și trufe negre? Află totul urmărind clipul video de mai sus, din sezonul 8 Chefi la cuțite”!

Video