Antena Căutare

Brigitta Gheorghe, mesaj de încurajare pentru Ștefania Pop, după eliminarea de la Chefi la cuțite. Ce i-a transmis coechipiera

Eliminarea Ștefaniei Pop din competiția culinară i-a întristat pe toți colegii ei de echipă. Concurenta a fost extrem de iubită de coechipieri, iar unii dintre aceștia au simțit să îi transmită câteva cuvinte de încurajare.

colaj foto Brigitta Gheorghe si Ștefania Pop la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Brigitta Gheorghe a postat pe rețelele de socializare un mesaj de încurajare pentru Ștefania Pop. | Antena 1

La scurt timp după eliminarea Ștefaniei Pop de la „Chefi la cuțite”, fosta ei coechipieră a ținut să îi transmită câteva cuvinte de încurajare. Tânara cofetară a fost extrem de apreciată de colegii ei, salvând de la multe probe echipa lui Chef Florin Dumitrescu, așa cum au dezvăluit chiar ei.

Brigitta a simtit sa încurajeze pe fosta ei colega după ce a ieșit din competiție și prin intermediul unei postari pe contul ei de Instagram, i-a transmis câteva cuvinte.

Ce mesaj a transmis Brigitta Gheorghe după ce Ștefania Pop a fost elimintată din echipa lui Chef Florin Dumitrecu

Deși au făcut pentru puțin timp parte din aceeași echipă, se pare că între cele două concurente ale sezonului 10 Chefi la cuțite s-a legat o relație strânsă. Brigitta i-a făcut și câteva mărturisiri emoționante, în mesajul său postat pe rețelele de socializare.

„Stefania mea frumoasa, mi-a fost tare greu sa ma despart de tine. Te vedeam mereu ca pe o copila datorita sufletului tau inocent si bun, dar tu de fapt esti o femeie puternica si extrem de priceputa”, a ținut să îi transmită fosta ei coechipieră.

Sunt tare mandra de tine si nu ma indoiesc nicio secunda de faptul ca te voi vedea premianta printre cei mai buni cofetari din tara, de ce nu si de pe-afara. Dream big, printesa mea Disney!”, a mai adăugat Brigitta Gheorghe pe contul ei de Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Ce a recunoscut chef Florin Dumitrescu după eliminarea Ștefaniei Pop de la Chefi la cuțite: „Ai avut un parcurs remarcabil”

Cum era de așteptat, și Ștefania Pop a postat un mesaj în care povestește cât de imporantă a fost pentru ea experineța Chefi la cuțite. Tânăra concurentă a distribuit mai multe imagini din competiția culinară și a făcut dezvăluiri emoționante.

Cu 8 puncte, Ștefania Pop a fost eliminată de la Chefi la cuțite sezonul 10, în ediția 35, difuzată în data de 21 noiembrie 2022. Deznodământul a fost cu totul și cu totul neașteptat și chiar și chefii au rămas fără cuvinte!

„Dumitrescu e puf, bretonul îl are la barbă! Sunt fără cuvinte!”, a izbucnit Scărlătescu fericit că a reușit să își salveze toată echipa.

Revenită în bucătărie, concurenta și-a luat rămas bun cu lacrimi în ochi de la echipa sa.

„Nu cred! M-am supărat rău de tot! Cum să plece acasă?! Mie îmi pare rău, foarte greu!”, a zis Raluca supărată.

Citește și: Cum arată soțul Ștefaniei Pop de la Chefi la cuție. Concurenta s-a căsătorit recent. Cum a arătat în rochie de mireasă

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Ce a recunoscut chef Florin Dumitrescu după eliminarea Ștefaniei Pop de la Chefi la cuțite: „Ai avut un parcurs remarcab... Chefi la cuțite, 22 noiembrie 2022. Florin Dumitrescu s-a confruntat cu probleme de sănătate. Ce temă a anunțat Gina Pis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x