Antena Căutare

Bun venit în echipa Dumitrescu! Cristina Ioniță, concurenta cu tatuaje care a gătit caltaboș moldovenesc, l-a impresionat din nou pe chef

Cristina Ioniță vine din Focșani, are 36 de ani, de 13 profesează ca bucătar, iar marea ei pasiune sunt tatuajele. Are un șarpe pe picior, despre care spune că o reprezintă.

Cristina Ioniță vine din Focșani, are 36 de ani, de 13 profesează ca bucătar, iar marea ei pasiune sunt tatuajele.

Are un șarpe pe picior, despre care spune că o reprezintă.

Cristina a decis să gătescă la preselecțiile pe nevăzute un preparat inedit:caltaboș!

Vezi rețeta AICI!

A intrat pentru prima dată în bucătărie în 2003. ”Din nevoie de a-mi găsi un loc de muncă, am mers la un hotel pe post de spălător de vase. M-am speriat prima dată de tot ce însemna bucătăria, dar acum nu-mi văd viața fără această activitate”, spune concurenta.

Caltaboșul a ajuns în fața chefilor, i-a cucerit! Iar acum Cristina are un binemeritat loc în echipa neagră, condusă de Florin Dumitrescu.

Ei sunt concurenții care formează cele TREI ECHIPE! Roșie, chef Bontea! Argintie, chef Dumitrescu! Neagră, chef Scărlătescu!

VINO SĂ-I CUNOȘTI PE CHEFI! PRESELECȚII PENTRU AL TREILEA SEZON!

Echipa „Chefi la cuțite” pornește luna aceasta și prin țară în căutarea bucătarilor care vor să se întreacă în cel de-al treilea sezon. Înscrie-te pe casting.a1.ro/chefilacutite. Te așteptăm la preselecții în următoarele orașe: Cluj, pe 22 octombrie, Timișoara, pe 30 octombrie, Iași, pe 5 noiembrie, București, pe 12 și 13 noiembrie. Gina Pistol, frumoasa prezentatoare a emisiunii de la Antena 1, se va alătura și ea echipei „Chefi la cuțite” la preselecțiile de la Cluj, Timișoara și București.

Greul abia acum începe! Chefii și-au ales concurenții care vor forma cele trei echipe. Urmează CONFRUNTĂRILE! (LIVE TEXT... Omul care a gătit lăcuste și l-a speriat de moarte pe chef Dumitrescu a ajuns chiar în echipa lui! Care va fi următorul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x