Antena Căutare

Care este numele complet al lui Florin Dumitrescu și ce vârstă are juratul „Chefi la cuțite”

Sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” este unul plin de surprize, dar și „condimentat” cu tot felul de dezvăluiri interesante despre cei trei jurați. Recent am aflat care este numele complet al lui Florin Dumitrescu!

Care este numele complet al lui Florin Dumitrescu și ce vârstă are juratul „Chefi la cuțite” Galerie
Detalii neștiute despre Florin Dumitrescu, juratul emisiunii „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu degustă în fiecare ediție din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” farfurii de tot soiul, pentru a descoperi concurenți talentați și pricepuți, alături de care să își formeze echipe puternice, pentru etapele următoare din competiția culinară.

Ce vârstă are Florin Dumitrescu, dar și care este numele complet

Totuși, înainte de filmări și în timpul pauzelor de lucru, cei trei se distrează de minune, în culisele celui mai îndrăgit show culinar din România.

citește și: Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au protestat la „Chefi la cuțite”! Ce i-a deranjat

Articolul continuă după reclamă

I-am văzut cântând sau dansând la „Chefi la cuțite” și ne-am distrat copios urmărindu-i fie când se tachinează, fie când se joacă un fel de „adevăr sau provocare”, cu pahare pline de suc de lămâie. Un moment cu adevărat haios a fost atunci când cei trei jurați au inhalat heliu și au făcut show de zile mari, spre amuzamentul celor din platou.

Care este numele complet al lui Florin Dumitrescu și ce vârstă are juratul „Chefi la cuțite”

Detalii neștiute despre Florin Dumitrescu, juratul emisiunii „Chefi la cuțite”

Detalii neștiute despre Florin Dumitrescu, juratul emisiunii „Chefi la cuțite”

În prezent, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se întrec în bucătărie pentru a aduna cât mai multe amulete, menite să îi ajute în luptele culinare pe echipe. Fiecare bonus este special în sezonul 8, așa că și rețetele pregătite de aceștia sunt impresionante, ediție după ediție.

citește și: Cum arăta Florin Dumitrescu în 2014, când apărea la emisiunea „Iadul bucătarilor”! „Tânăr și neliniștit”

În timp ce se relaxau în culisele emisiunii „Chefi la cuțite” am descoperit care este numele complet al lui Florin Dumitrescu. Fanii au avut parte de o surpriză uriașă atunci când au aflat ce prenume mai are juratul show-ului: Ionuț.

Pentru cei care nu știu, Florin Dumitrescu s-a născut pe 1 august 1987 și are vârsta de 33 de ani. În 2014, acesta s-a căsătorit cu Cristina Sima și, ceva timp mai târziu, a devenit tatăl a două fetițe superbe.

Sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” poate fi urmărit luni, marți și miercuri, de la ora 20:30, la Antena 1!

Romică Romașcu, cel mai simpatic psiholog, i-a făcut pe toți să râdă cu lacrimi la „Chefi la cuțite”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x