Antena Căutare

Cum arăta Florin Dumitrescu în 2014, când apărea la emisiunea „Iadul bucătarilor”! „Tânăr și neliniștit”

Chef Florin Dumitrescu, jurat în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1, și-a uimit fanii de pe Instagram! Cum arăta acesta în 2014, când făcea spectacol la emisiunea „Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor”?

Cum arăta Florin Dumitrescu în 2014, când apărea la emisiunea „Iadul bucătarilor”! „Tânăr și neliniștit”
Chef Florin Dumitrescu, la „Chefi la cuțite” (sursa foto: instagram)

În urmă cu șase ani, în toamna lui 2014, fanii îl vedeau pe chef Florin Dumitrescu în calitate de jurat al emisiunii „Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor” de la Antena 1.

Tot atunci, vedeta se căsătorea cu Cristina Sima, jumătatea lui, care avea să-i duruiască mai târziu două fetițe superbe.

citește și: Florin Dumitrescu, veste ce i-a întristat pe fanii „Chefi la cuțite”: „Până la sezonul 9”

Anul 2014 a fost unul palpitant pentru chef Florin Dumitrescu, atât din punct de vedere profesional, cât și din punct de vedere sentimental.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Recent, juratul sezonului 8Chefi la cuțite” de la Antena 1 a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie de acum șase ani, în care pozează fericit alături de partenera sa de viață.

citește și: Cătălin Scărlătescu a amuțit când a văzut-o pe „marea sa iubire”! Cine este femeia specială din viața lui: „Ce cauți, mă, aici?”

Așa cum era de așteptat, fanii vedetei au reacționat imediat, iar poza a adunat instant mii de arpecieri și numeroase comentarii.

„Va iubim! Fiti fericiti, meritati!❤️”, „Tânăr și neliniștit 👏👏”, „Doi oameni frumoși!”, „Sunteți minunati impreuna!!!! Un exemplu de cuplu ❤️💙”, iată doar o parte din complimentele fanilor, care au fost mai mult decât încântați să își amintească din nou cum arăta Florin Dumitrescu în anul 2014.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x