Antena Căutare

Carmen Grebenișan și Florin Ristei, dezvăluiri neașteptate la „Chefi la cuțite”! Ce au făcut înainte de emisiune

În sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Florin Ristei și Carmen Grebenișan din sezonul 3 „Asia Express” au decis să facă spectacol în bucătărie!

Carmen Grebenișan și Florin Ristei, dezvăluiri neașteptate la „Chefi la cuțite”! Ce au făcut înainte de emisiune Galerie
Carmen Grebenișan și Florin Ristei, la „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Cele două vedete, care în sezonul 3 „Asia Express” au făcut parte din echipe rivale, par să fi îngropat securea războiului și să-și fi dat mâna, pentru a face echipă la „Chefi la cuțite”, sezonul 8.

Florin Ristei a fost „cheful” de data aceasta, alegând să pregătească o delicioasă rețetă de piept de rață cu sote de sparanghel și numeroase alte ingrediente savuroase!

Carmen Grebenișan și Florin Ristei au făcut spectacol la Chefi la cuțite

Carmen Grebenișan i-a fost ajutor de nădejde și cei doi chiar au făcut o echipă pe cinste nu doar la gătit, ci și la făcut show în bucătăria „Chefi la cuțite”!

citește și: Florin Ristei și Carmen Grebenișan au făcut show în bucătăria „Chefi la cuțite”! Ce au recunoscut

Extrem de ambițios din fire, Florin Ristei a urmărit apoi, cu sufletul la gură, degustarea făcută de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu! Cu multe emoții, el și Carmen Grebenișan au sperat că vor obține măcar două cuțite!

Criticile și observațiile nu au întârziat să apară, prelungind din plin emoțiile celor doi concurenți surpriză de la „Chefi la cuțite”.

citește și: Cine a câștigat amuleta 18 de la „Chefi la cuțite”, oferită de chef Liviu Chiorpec

Apoi, ușile s-au deschis și cei doi și-au făcut apariția în fața celor trei jurați, iar surpriza a fost uriașă! Carmen Grebenișan l-a dat de gol pe Florin Ristei și astfel am aflat detalii incredibile despre ceea ce s-a întâmplat între cei doi, înainte de venirea lor la emisiunea „Chefi la cuțite”.

La final, verdictul a fost unul surprinzător! Cei doi au primit două cuțite pentru rețeta pregătită, iar momentul a fost delicios!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Degustare cu surprize pentru Chef Bontea. Ce a dezvăluit, la degustarea pentru proba amuletei 18... Criste Dinu este cel mai dulce preot de la „Chefi la cuțite”! Ce cadouri cu mesaj ascuns au primit chefii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x