Antena Căutare

Cine a câștigat amuleta 18 de la „Chefi la cuțite”, oferită de chef Liviu Chiorpec

Iată că a venit cel mai tensionat moment din această ediție din sezonul 8 „Chefi la cuțite”! Chef Liviu Chiorpec a decis cine câștigă amuleta 18!

Chef Liviu Chiorpec a anunțat cine a câștigat amuleta 18 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

În ediția 18 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au fost nevoiți să pregătească rețete pe bază de calamari.

De data aceasta Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au decis să gătească calamar umplut cu un amestec delicios, în timp ce Florin Dumitrescu a pregătit un starter, adică un aperitiv având drept element central calamarul.

Cine a câștigat amuleta 18 din sezonul 8 Chefi la cuțite

Cel care a făcut jurizarea în această ediție a emisiunii „Chefi la cuțite” este celebrul chef Liviu Chiorpec. Acesta a avut o sarcină extrem de dificilă, fiindcă toate cele trei farfurii au fost savuroase!

citește și: Carmen Grebenișan și Florin Ristei, dezvăluiri neașteptate la „Chefi la cuțite”! Ce au făcut înainte de emisiune

Totuși, doar una trebuie să primească amuleta 18, iar aceasta a fost farfuria pregătită de unicul și inegalabilul Cătălin Scărlătescu!

citește și: Vincent Lointier e francezul care i-a fermecat pe jurații „Chefi la cuțite”! „Sunt bucătar de la 15 ani, acum lucrez în Cluj”

În prezent, acesta deține opt amulete, fiind lider în clasamentul bonusurilor, urmat apoi de Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

La ce ingredient a poftit Gina Pistol, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”! „Te rog să mă crezi că îmi plouă în gură”... Ilie Maria a făcut o criză de râs când i-a întâlnit pe jurații „Chefi la cuțite”! „Ce pastile iei, că vreau și eu”...
Rulouri sau cornete cu cremă de vanilie. Mici bijuterii culinare
Dacă nu ai în recuzita ta culinară și forme pentru copt rulouri sau cornete, este timpul...
Horoscopul zilei de 4 februarie 2023. Taurii sunt ușor de influențat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 februarie 2023 spune că nativii din zodia Taur vor avea parte de o zi mai...
Ultimele știri
x