Antena Căutare

Câștigă o tigaie ca cea folosită de concurenții emisiunii Chefi la cuțite! Răspunde la întrebare și intră în concurs

Încă o ediție a emisiunii „Chefi la cuțite” promite să te țină cu sufletul la gură! Pentru toți pasionații de bucătărie am pregătit un concurs cu premii pe măsură! Tot ce ai de făcut este să răspunzi la o întrebare și poți primi astfel un premiu special!

Încă o ediție a emisiunii „Chefi la cuțite” promite să te țină cu sufletul la gură! Pentru toți pasionații de bucătărie am pregătit un concurs cu premii pe măsură! Tot ce ai de făcut este să răspunzi la o întrebare și poți primi astfel un premiu special!

Tot ce ai de făcut este să intri pe pagina de concurs (CLICK AICI) și să răspunzi la întrebarea săptămânii: „Care este preparatul îndrăgit de toți dintre membrii familie și cât de des îl pregătești?”.

Concursul începe pe 21.04.2019 la ora 21:00 și se termină pe 27.05.2019, la ora 23:59!

Cel mai interesant răspuns va fi premiat cu o tigaie Regis Stone Copper Pan 28 CM, iar câștigătorul va fi anunțat pe pagina de Facebook a emisiunii Chefi la cuțite și pe pagina concursului (a1.ro/chefilacutite/concurs). E mai simplu decât crezi!

Răspunde la întrebarea noastră și cel mai „savuros” răspuns va fi premiat cu o tigaie Regis Stone Copper Pan 28 CM, tigaia cu care poți transforma orice rețetă dificilă într-o adevărată joacă de copil!

Poți să rumenești pui, porc, vită sau pește, fără strop de ulei și fără să îți fie teamă că alimentele tale se vor lipi! Acest lucru se datorează triplului strat antiaderent ce conține particule din piatră și cupru. Acestea previn lipirea ingredientelor sau apariția urmelor de arsură, pentru ca tu să gătești simplu și rapid.

Concurenții din emisiunea Chefi la cuțite gătesc doar în tigăile din gama Regis Stone, fiindcă s-au convins deja de faptul că acestea sunt mult mai rezistente la zgârieturi și mult mai durabile decât tigăile ceramice. În plus, efectul de piatră încinsă al tigăii Regis Stone Copper Pan 28 CM te ajută să gătești sănătos și gustos, păstrând substanțele nutritive ale alimentelor, dar și textura și culoarea vie!

Nu mai sta pe gânduri și dotează-ți bucătăria cu o super tigaie Regis Stone Copper Pan 28 CM!

MULT SUCCES TUTUROR!

Jurații Chefi la cuțite - Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu - își aleg echipele sezonului special... Florian Lazăr s-a întors la Chefi la cuțite, dar stai să vezi ce cumnat are! „Am câștigat 48.000 de euro la poker și atu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x