Antena Căutare

Cătălin Scărlătescu și-a dezvăluit rețeta secretă de șnițele: „Dacă o brevetam, milionar eram azi”

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au reîntâlnit în bucătăria „Chefi la cuțite” pentru a pregăti rețete menite să le aducă o nouă amuletă, în sezonul 8!

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Până acum, luptele pentru amulete din sezonul 8Chefi la cuțite” au fost extrem de palpitante și au ținut publicul cu sufletul la gură. Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au pregătit mereu fel și fel de rețete delicioase, menite să impresioneze pe cel care face jurizarea.

De data aceasta, câștigătorul amuletei va fi decis de către chef Orlando Zaharia, un reputat bucătar din România.

citește și: Cătălin Scărlătescu a scăpat capacul când a văzut farfuria! Ce a descoperit: „De ce miroase așa?!”

Surpriza a fost însă și mai mare atunci când cei trei bucătari de la „Chefi la cuțite” au aflat, de la frumoasa Gina Pistol, care este tema pentru proba de amuletă, în ediția 6 din sezonul 8 Chefi la cuțite”!

Cătălin Scărlătescu și-a dezvăluit rețeta secretă de șnițele: „Dacă o brevetam, milionar eram azi”

Cătălin Scărlătescu în emisiunea „Chefi la cuțite”

Cătălin Scărlătescu în emisiunea „Chefi la cuțite”

De data aceasta, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu trebuie să gătească șnițele! Tema poate că sună simplu, dar este extrem de greu să faci dintr-un preparat obișnuit unul demn de o amuletă prețioasă!

Florin Dumitrescu a ales să pregătească „fish&chips”, în timp ce Sorin Bontea a mers pe niște șnițele din carne de vițel.

citește și: Gina Pistol, exasperată de Florin Dumitrescu! Ce i-a făcut acesta: „Mă disperi”

Cătălin Scărlătescu, în schimb, a ales să facă niște delicioase crochete de pui, după o rețetă proprie, folosind un ingredient secret!

„În 2003 înnebunise lumea cu crochete de pui, rețeta asta era bestseller la noi pe terasă. La un moment dat, un client a cerut să fac ceva la gujoanele de pui, să fie mai altfel. M-am întors nervos în bucătărie, am luat o pungă de fulgi de porumb care era pe acolo și am dat cu ea de perete și de masă. Am auzit cum s-au zdrobit alea și mi-a venit ideea să le dau prin crocantul obținut. Așa mi-a venit ideea. Dacă brevetam ideea atunci eram milionar azi”, a povestit Cătălin Scărlătescu despre un aspect din trecutul său, mai puțin cunoscut fanilor „Chefi la cuțite”.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Adrian Iancu, de la vlogging la gătit! Surpriza trăită de chefi când au văzut farfuria: „Ori pun suflet, ori pun prea mu... O tânără care a slăbit 30 de kilograme a gătit la „Chefi la cuțite” preparatul de care ea nu se atinge niciodată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x