Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Cătălin Scărlătescu a pierdut o concurentă, la „Chefi la cuțite”! Cine a părăsit competiția

Edițai 32 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost una cu adevărat spectaculoasă și s-a încheiat cu eliminarea unui concurent din echipa lui Cătălin Scărlătescu!

Un concurent a fost eliminat în ediția 32 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

De data aceasta, cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au gătit rețete savuroase de mâncăruri de tip fast food, iar preparatele lor au fost degustate de influenceri, staruri de pe Tik Tok și vedete precum Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Amna sau Ruby!

Banda a mers și invitații speciali din ediția 32 din sezonul 8 al show-ului „Chefi la cuțite” au fost de părere că cea mai bună farfurie a fost cea pregătită de Florin Dumitrescu și de echipa sa.

Florin Dumitrescu a mai pierdut o concurentă, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Bucătarii echipelor conduse de Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au intrat la duel și au avut de pregătit rețete savuroase de clătite.

citește și: Trupa Andre s-a reunit la „Chefi la cuțite”! Ce dezvăluiri au făcut celebrele cântărețe

citește și: Ruby, apariție de milioane la „Chefi la cuțite”. Cum a apărut vedeta

A urmat apoi degustarea făcută de cei trei jurați de la „Chefi la cuțite”. Numărul de puncte acordate de aceștia au scos la iveală faptul că cea mai slabă farfurie a fost cea pregătită de Adina Lavinia Szekely, din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Vă reamintim că, în ediția anterioară, Florin Dumitrescu a pierdut-o și pe Cristina Raiu, iar din competiție au mai ieșit Romică Romașcu și Coca Nicolae Eupsihie.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Video