Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Câte amulete are fiecare jurat „Chefi la cuțite”! Surpriza descoperită de fanii emisiunii

Sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1 este unul condimentat cu surprize, rețete deliciose, concurenți cu povești uluitoare și momente savuroase din culise. Câte amulete au reușit să câștige până acum Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu?

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8

În sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, fiecare ediție aduce pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu o probă pentru amuletă.

Cei trei se întâlnesc în bucătărie și își măsoară priceperea și creativitatea cu fel și fel de rețete, alese în funcție de tema impusă de Gina Pistol.

Câte amulete au Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la Chefi la cuțite

Apoi, un invitat special degustă și jurizează farfuriile pregătite de aceștia și decide cine merită amuleta pusă la bătaie în respectiva ediție din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

citește și: Florin Ristei și Carmen Grebenișan au făcut show în bucătăria „Chefi la cuțite”! Ce au recunoscut

De la o probă la alta, temele au fost din ce în ce mai dificile sau surprinzătoare, iar Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost nevoiți să își folosească toate resursele și toată experiența, pentru a putea pregăti rețete cu adevărat ieșite din comun.

Câte amulete are fiecare jurat „Chefi la cuțite”! Surpriza descoperită de fanii emisiunii

Cătălin Scărlătescu deține în prezent opt amulete, în noul sezon „Chefi la cuțite”

Cei trei jurați de la show-ul culinar „Chefi la cuțite” de la Antena 1 au gătit calamari, rețete franțuzești de haute cuisine, picioare de broască, tapas, rețete sweet and spicy sau cu forme geometrice, mâncare tradițională, steak și numeroase alte feluri de mâncare, una mai gustoasă decât alta.

citește și: Emil Rengle, dans spectaculos la „Chefi la cuțite”! Ce verdict a primit din partea celor trei jurați

Câte amulete are fiecare jurat „Chefi la cuțite”! Surpriza descoperită de fanii emisiunii

Florin Dumitrescu, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Au fost optsprezece bătălii culinare pentru amuletele puse în joc de frumoasa Gina Pistol și deja s-a conturat un clasament. Astfel, în prezent, Cătălin Scărlătescu deține opt amulete, în timp ce Florin Dumitrescu și Sorin Bontea sunt la egalitate, amândoi având câteva cinci amulete, în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Deși nu a fost tocmai norocos în primele ediții, iată că surpriza s-a întâmplat și Florin Dumitrescu a început să recupereze rapid teren, reușind să ajungă la egalitate cu Sorin Bontea.

Rămâne de văzut ce surprize se pregătesc în ediția următoare, așa că nu rata show-ul culinar „Chefi la cuțite”, ce se difuzează luni, marți și miercuri, de la ora 20:30, la Antena 1!

Câte amulete are fiecare jurat „Chefi la cuțite”! Surpriza descoperită de fanii emisiunii

Sorin Bontea, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Video