Antena Căutare

Vincent Lointier e francezul care i-a fermecat pe jurații „Chefi la cuțite”! „Sunt bucătar de la 15 ani, acum lucrez în Cluj”

Un concurent cu adevărat surprinzător din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” este Vincent Lointier, un francez din Normandia, stabilit în Cluj.

Vincent Lointier e francezul care i-a fermecat pe jurații „Chefi la cuțite”! „Sunt bucătar de la 15 ani, acum lucrez în Cluj” Galerie
Vincent Lointier, concurent în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Francezul este de meserie bucătar și profesează de doi ani în prezent în Cluj. Acesta a decis să pregătească un file de cod alb cu piure de fenicul cu lapte de cocos.

În plus, Vincent Lointier a dezvăluit că va folosi un ingredient neobișnuit (usturoi negru), pentru a-i impresiona pe cei trei jurați de la emisiunea „Chefi la cuțite”.

Vincent Lointier este francezul care i-a cucerit pe jurații emisiunii Chefi la cuțite

În timp ce și-a pregătit delicioasa și inedita rețetă, concurentul a dezvăluit faptul că a moștenit pasiunea pentru bucătărie de la tatăl său.

citește și: Cine a câștigat amuleta 18 de la „Chefi la cuțite”, oferită de chef Liviu Chiorpec

„Tata este bucătar în Franța. Eu sunt dintr-o familie unde toți sunt bucătari. Eu când am fost copil nu am petrecut mult timp cu tatăl meu. Ca să petrec mai mult timp cu el, am mers să stau cu el în bucătărie. Și așa am ajuns bucătar, sunt bucătar de la 15 ani”, a mărturisit francezul, mândru că duce pasiunea de familie mai departe.

citește și: Emilia Mirea, moment magic de balet în platoul „Chefi la cuțite”! Ce poveste emoționantă a ascuns în farfurie

Odată ajuns în fața celor trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite”, concurentul a povestit cum și-a cunoscut soția, cum a ajuns să se mute la Cluj și multe alte detalii surprinzătoare.

La final, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu i-au oferit trei cuțite și șansa de-a merge mai departe, în următoarea etapă din competiția culinară.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Ilie Maria a făcut o criză de râs când i-a întâlnit pe jurații „Chefi la cuțite”! „Ce pastile iei, că vreau și eu”... Câte amulete are fiecare jurat „Chefi la cuțite”! Surpriza descoperită de fanii emisiunii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x