Antena Căutare

Câte nume are Zaid Mohannad (Habibi) de la Chefi la cuțite, sezonul 12. Toate 6 au o însemnătate

Zaid Mohannad alias Habibi de la Chefi la cuțite, sezonul 12 a dezvăluit în mediul online numele său complet. Concurentul a explicat de înseamnă cele 6 nume pe care le poartă.

colaj foto Zaid Mohammad (Habibi) la chefi la cutite sezonul 12 Galerie
Zaid Mohammad alias Habibi de la Chefi la cuțite, sezonul 12 a dezvăluit în mediul online numele său complet | Antena 1

Zaid Mohannad, cunoscut și sub numele de Habbibi, este unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Chefi la cuțite, sezonul 12. Tânărul a atras atenția încă de la început cu carisma sa și cu faptul că este mereu cu zâmbetul pe buze. Chiar dacă echipa Soarelui Răsare nu a avut prea multe reușit în acest sezon, acesta a încercat să își țină sus moralul echipei, iar el a avut întotdeauna o atitudine pozitivă.

Zaid Mohannad (Habibi) i-a cucerit pe cei trei jurați încă din preselecții cu povestea lui de viață. Tânărul din Arabia Saudită care locuiește în Zalău, i-a uimit pe toți cu numele său complet.

Citește și: De ce Zaid Mohammad (Habibi) de la Chefi la cuțite nu își poate atinge colegele de echipă sau alte femei. Tânărul a explicat totul

Câte nume are, de fapt, Zaid Mohannad alias Habibi de la Chefi la cuțite, sezonul 12

După ce a surprins cu numele său, Zaid Mohannad (Habibi) de la Chefi la cuțite, sezonul 12 a revenit cu mai multe explicații în mediul online. Concurentul din echipa Soarelui Răsare a făcut lumină pe acest subiect și a dezvăluit câte nume are, de fapt.

Mai mult decât atât, el e explicat semnficiație fiecărui nume din cele 6 pe care le poartă. Pe lângă prenumele lui, acesta are și mai multe nume de familie, moștenite din generați în generație, așa cum spune tradiția arabă.

Aici sunt numele mele în ordine Mohannad (prenumele), Masoud (numele tatălui meu) , Awni (numele bunicului meu), Izzat bin Masoud bin Mustafa (bunicii taților (sper că înțelegeți🤣), ZAID (numele moștenit de la bunicul meu), Al kilani (numele familei mele).

Dar mai sunt multe până să îl ajung din urmă pe Profetul și Mesagerul nostru, Allah”, a explicat concurentul de la Chefi la cuțite, sezonul 12.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Habibi, gest emoționant pentru Nea Ion, după eliminarea de la Chefi la cuțite. Cum au apărut cei doi: „Prietenia rămâne”

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Antena 1 pregătește un nou juriu pentru fenomenul Chefi la Cuțite... Finala Chefi la cuțite sezonul 12. Când aflăm marele câștigător al premiului de 30.000 de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x