Antena Căutare

De ce Zaid Mohannad (Habibi) de la Chefi la cuțite nu își poate atinge colegele de echipă sau alte femei. Tânărul a explicat totul

În cadrul unei ediții din Chefi la cuțite sezonul 12, Mariposa a dezvăluit că nu poate să-l îmbrățișeze pe Zaid Mohannad (Habibi), după ce a reușit să scape de eliminare. Telespectatorii au fost curioși să afle motivul pentru care tânărul nu își poate atinge colegele de echipă sau alte femei, iar explicația lui nu a întârziat să apară.

Colaj cu Zaid Mohammad (Habibi) în bucătăria Chefi la cuțite Galerie
În cadrul unei ediții din Chefi la cuțite sezonul 12, Mariposa a dezvăluit că nu poate să-l îmbrățișeze pe Zaid Mohammad (Habibi), după ce a reușit să scape de eliminare | Antena 1

Zaid Mohannad, cunoscut pe numele de Habibi, se numără printre cei mai îndrăgiți și carismatici concurenți din sezonul 12 Chefi la cuțite. Tânărul a cucerit publicul cu energia pozitivă și optimismul lui din cadrul competiției.

De asemenea, acesta s-a făcut remarcat și prin gesturile sale savuroase pe care le-a făcut față de colegii săi de echipă. În edițiile show-ului culinar s-a observat că Habibi a fost destul de reținut în ceea ce privește interacțiunea cu fetele din platoul de filmat.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 octombrie 2023. Zaid Mohammad (Habibi) l-a enervat pe Valentin Timofte, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea

Mai mult, telespectatorii au fost puși pe gânduri atunci când Mariposa a spus că nu-l poate îmbrățișa pe Zaid Mohannad, preferând să-l felicite pentru faptul că a scăpat de eliminare. Concurentul nu a stat prea mult pe gânduri și a explicat care este motivul pentru care nu poate atinge femeile.

De ce Zaid Mohannad (Habibi) de la Chefi la cuțite nu a putut să își atingă colegele de echipă în emisiune

Concurentul lui chef Sorin Bontea a declarat în cadrul unei ediții din sezonul 12 Chefi la cuțite că nu poate să atingă colegele de echipă sau alte femei deoarece emisiunea s-a filmat în perioada Ramadanul.

„Valentin mă aștepta. E singurul pe care îl pot îmbrățișa din echipa mea. Din păcate, nu am voie să ating femeile, deci i-am transmis lui Valentin toate sentimentele”, a mărturisit tânărul în ediția 20 a show-ului culinar.

Habibi ține foarte mult la religia lui, motiv pentru care respectă cu strictețe fiecare regulă. Ramadanul este a noua lună a calendarului Islamic și marchează perioada postului obligatoriu pentru toți musulmanii.

Citește și: Habibi, gest emoționant pentru Nea Ion, după eliminarea de la Chefi la cuțite. Cum au apărut cei doi: „Prietenia rămâne”

Postul ține 30 de zile, iar data lui se schimbă de la an la an. În această perioadă sacră, musulmanii de concentrează asupra rugăciunii de zi cu zi, actelor de caritate și curățeniei. De asemenea, ei trebuie să țină cont și de regulile impuse de Ramadan.

Cel care alege să țină un astfel de post nu are voie să bea sau să mănânce. În plus, sunt interzise fumatul, cântatul sau ascultatul muzicii, precum și relațiile intime.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Maria Paraschiv, mesaj neașteptat după eliminarea Cristinei Sabău (Mariposa) de la Chefi la cuțite. Ce a spus despre „ri... Cum arăta Nadd Hu de la Chefi la cuțite în 2019, atunci când avea păr brunet și lung. Imaginile la care fanii au reacțio...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x