Antena Căutare

Ce a dezvăluit juratul Chefi la cuțite Richard Abou Zaki: „Fiica mea a mâncat la 3 ani în 20 de restaurante cu stele Michelin”

Îndrăgostit de bucătărie încă din copilărie, Chef Richard Abou Zaki este gata pentru o nouă etapă în viața sa profesională: odată cu debutul sezonului 13 Chefi la cuțite va începe și cariera lui în televiziune, ca o încununare a unui parcurs impresionant în domeniul gastronomic.

colaj foto cu richard abou zaki si poza cu alexandru sautner, orlando zaharia si stefan popescu al chefi al cutite sezonul 13 Galerie
Richard Abou Zaki, jurat Chefi la cuțite sezonul 13, a făcut o dezvăluire surprinzătoare | Antena 1

Pe 18, 19 și 20 martie, de la 20:30, premiera maraton de la Antena 1 a celui mai apreciat cooking show din România va da startul unei noi aventuri în bucătăria Chefi la cuțite, Chef Abou Zaki ocupând unul dintre scaunele de jurat. Alături de el, la audițiile pe nevăzute, dar și în platoul luptelor pentru amulete, se vor afla Chef Alexandru Sautner, Chef Orlando Zaharia și Chef Ștefan Popescu.

Ce dezvăluire neașteptată a făcut juratul Richard Abou Zaki de la Chefi la cuțite sezonul 13

Azi, la nouă ani de la începutul lui în lumea bucătăriei, la restaurantul de trei stele Michelin Le Gavroche din Londra, Chef Richard mărturisește că ar putea scrie o carte în care să adune experiențele trăite de el în tot acest timp – cel mai nou capitol fiind cel savurat în tunica de jurat Chefi la cuțite, rol care i-a adus adrenalina unei competiții explozive, dar și plăcerea degustării la audițiile pe nevăzute. Despre bucuria degustării celor mai variate preparate Chef Richard spune că face parte și dintre activitățile sale în timpul liber petrecut alături de familie, fiica sa deținând un adevărat record, la numai trei ani. ”Îmi place să ies la restaurant alături de familie, să experimentez, testând cele mai diverse creații culinare”, a povestit Chef Abou Zaki. ”De altfel, fiica mea, Carlotta, a mâncat, la numai 3 ani, în peste 20 de restaurante cu stele Michelin. La 1 an și jumătate, i-am dat să guste foie-gras și e incredibil cum vrea să guste din tot, nu refuză niciun fel de mâncare. Degustatul a devenit chiar o pasiune pentru ea. Sper să își tot cultive acest gust”, a mai spus el.

Citește și: Alexandru Sautner, juratul Chefi la cuțite care a gătit pentru Michael Schumacher: „Am avut satisfacția de a vedea multe VIP-uri”

De altfel, plăcerea ieșirilor la restaurant alături de cei dragi este cu atât mai prețioasă cu cât face parte din puținul timp pe care Chef Richard mărturisește că îl petrece alături de familie, în această perioadă a vieții.

Citește și: Ce s-a întâmplat în primele zile de filmare pentru Chefi la cuțite sezonul 13! Ce a dezvăluit Chef Alexandru Sautner

”De viața de tată mă bucur mai puțin decât mi-aș dori, din păcate, pentru că munca îmi consumă mult timp. Ăsta e marele meu regret, că nu o pot vedea pe Carlotta, pas cu pas, cum crește, dar tot ce fac este și pentru ea. Sper să îi las ceva în viața asta, pentru că acum am o adrenalină extraordinară, o dorință de muncă, de a realiza lucruri”, a declarat Chef Abou Zaki. Cât de pretențios sau indulgent va fi, ca degustător, pe scaunul de jurat Chefi la cuțite și cum va evolua în bucătăria amuletelor împotriva celorlalți trei maeștri ai gastronomiei telespectatorii vor descoperi începând cu premiera maraton a cooking show-ului de la Antena 1, pe 18, 19 și 20 martie, de la 20:30.

Alexandru Sautner, juratul Chefi la cuțite care a gătit pentru Michael Schumacher: „Am avut satisfacția de a vedea multe... Noul sezon Chefi la cuțite vine cu reguli noi pentru jurați! Ce se întâmplă în sezonul 13, la confruntările pe echipe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x