Antena Căutare

Ce dezvăluire neașteptată a făcut Florin Dumitrescu despre el, chiar în timpul unei degustări, la Chefi la cuțite. Ce a recunoscut

În timpul uneia dintre degustări, Florin Dumitrescu a intrat într-un joc de mimă și acesta a fost momentul în care a făcut o dezvăluire neașteptată despre el, în sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite, de la Antena 1.

colaj foto cu florin dumitrescu, poza cu sorin bontea si poza cu cei trei chefi la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Florin Dumitrescu a dezvăluit un detaliu inedit despre el, la Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

Sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite a început în forță cu rețete delicioase, concurenți veniți din toate colțurile lumii, povești de viață incredibile, dar și momente savuroase. Unul dintre acestea a fost atunci când Florin Dumitrescu a făcut o dezvăluire neașteptată despre el, chiar după un joc de mimă.

Ce dezvăluire neașteptată a făcut Florin Dumitrescu despre el, chiar în timpul unei degustări, la Chefi la cuțite sezonul 11

Deși au avut misiunea de-a degusta numeroase preparate, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au profitat de ocazie pentru a juca un joc de mimă într-una dintre ediții. Totuși, juratul emisiunii Chefi la cuțite pare să nu se fi descurcat atât de bine pe cât și-a imaginat inițial, căci oricât de mult a încercat Sorin Bontea să ghicească ideea transmisă de Florin Dumitrescu, acesta n-a reușit.

Citește și: Trucul folosit de Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu la degustare, la Chefi la cuțite. Ce fac după ce gustă din preparate

„Habar n-am să mimez. Eu în capul meu văd lucrurile total diferit, le complic un pic cam prea tare”, a fost confesiunea făcută de Florin Dumitrescu, după ce nu i-a ieșit prea bine jocul de mimă.

Totuși, indiferent de rezultatul jocului, chefii au savurat din plin un vin roșu Cervus Magnus Monte-Syrah, de la Crama Ceptura. Cătălin Scărlătescu i-a apreciat nu doar culoarea intensă de roșu granat, ci și gustul amplu și catifelat.

Vinurile de la Crama Ceptura oferă soiuri diverse ce se potrivesc perfect oricărui tip de preparat. Gustul acestora completează și chiar potențează diferitele rețete pregătite de concurenți, în sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite 2023. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu în sezonul 11. Ei au primit tunica n... Cum arată fiica cea mare a Marianei Zinner, concurenta din echipa lui chef Florin Dumitrescu. Cât de frumoasă e Vanessa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x