Antena Căutare

Cum arată fiica cea mare a Marianei Zinner, concurenta din echipa lui chef Florin Dumitrescu. Cât de frumoasă e Vanessa

Mariana Zinner, concurenta din echipa lui chef Florin Dumitrescu, se mândrește cu o familie minunată. Aceasta are trei copii, însă puțini sunt cei care știu cum arată aceștia. Iată cât de frumoasă este Vanessa, fiica ei cea mare.

Colaj cu Mariana Zinner în trei ipostaze diferite la Chefi la cuțite Galerie
Mariana Zinner, concurenta din echipa lui chef Florin Dumitrescu, se mândrește cu o familie minunată | Antena 1

Mariana Zinner se numără printre concurenții care au primit tunica gri în ediția 21 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 10 mai 2023. Astfel, aceasta face parte acum din echipa lui chef Florin Dumitrescu.

Încă din preselecții, concurenta s-a făcut remarcată cu preparatele sale savuroase și cu povestea de viață impresionantă. De asemenea, bootcamp-ul le-a demonstrat juraților că locul Marianei Zinner este în competiția show-ului culinar.

Pentru că este o fire foarte discretă, puțini sunt cei care știu cum arată familia concurentei. Deși are un cont de Instagram, aceasta publică destul de rar imagini, cele mai multe fiind cu ea din bucătărie.

Cum arată Vanessa, fiica cea mare a Marianei Zinner din echipa lui chef Florin Dumitrescu

Mariana Zinner este o mamă mândră și fericită. Aceasta și-a cunoscut soțul la vârsta de 28 de ani, motiv pentru care a decis să se mute alături de el în Austria. Cei doi au împreună trei copii: un băiat pe nume Dennis și două fete, Vanessa și Alessia.

Concurenta a venit însoțită la preselecțiile sezonului 11 Chefi la cuțite de fiica ei cea mare. Tânăra a acaparat atenția telespectatorilor cu frumusețea ei răpitoare și superbele trăsături ale feței.

Vanessa are o activitate intensă în mediul online, acolo unde își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai importante evenimente din viața ei. Se pare că fiica cea mare a Marianei Zinner este pasionată de industria muzicală, fapt pentru care a decis să urmeze o carieră în acest domeniu.

De asemenea, tânăra este foarte cunoscută pe rețelele sociale. Contul său de Instagram este urmărit de aproximativ 130 mii de persoane, iar pozele sale strâng o mulțime de like-uri.

Un lucru este cert, Vanessa a moștenit frumusețea de la mama ei. Aceasta se mândrește cu un aspect fizic de invidiat, un zâmbet cuceritor și o privire seducătoare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vanessa reușește să își surprindă fanii cu ipostaze incendiare în care se lasă fotografiată, dar și cu frumusețea deosebită. Prietenii virtuali îi transmis tinerei, ori de câte ori au ocazia, că este posesoarea unui trup de invidiat.

Cine e Mariana Zinner, concurenta din echipa lui chef Florin Dumitrescu

Mariana Zinner s-a născut în Oradea, însă s-a mutat în Austria după ce și-a cunoscut soțul. Aceasta și-a făcut apariția în sezonul 11 Chefi la cuțite pentru a pune mâna pe cel mai râvnit premiu al preselecțiilor, cuțitul de aur.

În cele din urmă, concurenta i-a impresionat pe jurați cu farfuriile sale, dar și cu povestea emoționantă de viața. Mariana Zinner a trecut prin momente cumplite atunci când a pierdut prima sarcină.

„Am trei copii, aș fi avut patru, dar soarta a vrut să nu fie. Primul copil mi-a murit în burtă. Aveam 34 de săptămâni. Este exact ca și cum ți-ar da cineva cu ciocanul în cap. Asta simt și acum. Și ceea ce era al meu în lumea asta rea m-a părăsit.

M-am liniștit în privința acestui copil acum câțiva ani. Am visat că fetiță cu codițe a fugit către tăticul. Atunci m-am gândit că este în mâini bune, este la mămica și la tăticul și au grijă de ea.”, a povestit Mariana Zinner la Chefi la cuțite.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Ce dezvăluire neașteptată a făcut Florin Dumitrescu despre el, chiar în timpul unei degustări, la Chefi la cuțite. Ce a ... Ce mesaj a publicat Amalia Esa, la scurt timp după ce a fost selectată în echipa lui Cătălin Scărlătescu. Ce a dezvăluit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x