Antena Căutare

Ce face Zannidache, după eliminarea de la „Chefi la cuțite”! Tânărul a dat lovitura cu o piesă nouă

Zannidache Edmond Hubert a făcut senzație în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” și a reușit să cucerească inimile tuturor. Ce face tânărul, după eliminarea din îndrăgita competiție culinară de la Antena 1?

Zannidache Edmond Hubert a fost concurent în sezonul 8 „Chefi la cuțite” Galerie
Zannidache Edmond Hubert a fost concurent în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Tânărul Zannidache Edmond Hubert a impresionat pe toată lumea încă din etapa degustărilor pe nevăzute. Cu o rețetă specială de mușchi de vită cu foie gras și trufe negre, tânărul a reușit să îi convingă pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu că merită să meargă mai departe în competiție.

Zannidache Edmond Hubert de la „Chefi la cuțite”, piesă de senzație pe Youtube

Ajuns în etapa de bootcamp în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Zannidache Edmond Hubert s-a ambiționat și a trecut cu bine peste probe, deși acestea au fost destul de complicate.

citește și: Gestul neașteptat făcut de Zannidache, după eliminare! Toți au izbucnit în lacrimi. „Mi s-a rupt sufletul”

La finalul etapei de bootcamp, concurentul a primit tunica cu buline și s-a alăturat echipei lui Florin Dumitrescu. Totuși, încă din primul battle culinar, juratul emisiunii „Chefi la cuțite” și-a folosit o amuletă ca să îl trimită pe Zanni în echipa lui Sorin Bontea și să-l ia în schimb pe Vlăduț Manoliu.

Zannidache Edmond Hubert a fost concurent în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Zannidache Edmond Hubert a fost concurent în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Zannidache Edmond Hubert a fost concurent în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

De-a lungul diferitelor bătălii culinare, tânărul s-a ambiționat și a demonstrat că și un simplu pasionat de bucătărie are toate șansele să ajungă un bucătar priceput. În ediția 34 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Zannidache Edmond Hubert a fost eliminat și momentul a fost unul mai mult decât emoționant.

citește și: Ce a trăit în copilărie Zannidache Edmond de la „Chefi la cuțite”! Dezvăluiri complet neașteptate: „Nu realizam”

Fanii s-au întrebat ce mai face tânărul, după ce a părăsit îndrăgita competiție culinară. De curând, acesta a lansat o piesă nouă în colaborare cu Alex Velea și George Talent, numită „La comanda ta”.

În mai puțin de o zi, videoclipul a adunat aproximativ un sfert de milion de vizualizări, clasându-se în topul celor mai populare 12 videoclipuri de pe YouTube, în momentul de față.

Fiica lui Sorin Bontea, selfie îndrăzneț în oglindă! Cum arată acum Miruna... Chefi la cuțite 30 noiembrie 2020. Sorin Bontea, mișcare neașteptată la „Chefi la cuțite”! Ce a decis pentru echipa sa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x