Antena Căutare

Ce a ajuns să facă Alexandru Comerzan, câștigătorul Chefi la cuțite? Concurentul, mesaj neașteptat pentru fani

Anul trecut, Alexandru Comerzan a câștigat sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite. Concurentul a dat dovadă de multă ambiție și pricepere, reușind astfel să câștige premiul de 30.000 de euro.

Ce a ajuns să facă Alexandru Comerzan, câștigătorul Chefi la cuțite? Concurentul, mesaj neașteptat pentru fani
Ce mai face Alexandru Comerzan, câștigătorul Chefi la cuțite

Pentru cei care nu își amintesc, Chef Cătălin Scărlătescu a crezut din plin în forțele lui Alex Comerzan, iar acesta a primit astfel cuțitul de aur. Ajuns în echipa mov, bucătarul a demonstrat că este o persoană ambițioasă, muncitoare și cu spirit de echipă.

citește și: După ce a câștigat finala Chefi la cuțite, Alexandru Comerzan a făcut dezvăluiri neașteptate despre Scărlătescu! Ce a mărturisit concurentul

Probă după probă, publicul a trăit emoții uriașe alături de el și toată lumea a fost impresionată de pasiunea imensă pe care o are pentru bucătărie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Concurentul a luptat cu multă ambiție și a demonstrat că merită din plin că câștige premiul de 30.000 din finala emisiunii Chefi la cuțite, sezon 7!

citește și: Cel mai mic Chef din lume are doar un an! Ce rețete pregătește puștiul

Ce mai face Alexandru Comerzan azi? Se bucură de fiecare moment petrecut alături de familie, fără să neglijeze însă bucătăria! Concurentul Chefi la cuțite are de curând un canal de YouTube unde publică rețete extrem de gustoase și ușor de pregătit. Se pare că acesta a ales să stea în autoizolare acasă, pentru a proteja sănătatea lui și pe cea a celor dragi. Totuși, ca să îndemne și pe alții să facă acest lucru, Alexandru și-a deschis un canal de YouTube unde îi învață pe curioși fel de fel de rețete, menite să alunge plictiseala și să facă din izolare o perioadă mai plăcută.

Gestul său este mai mult decât lăudabil, în contextul epimidei de coronavirus ce se extinde rapid peste tot în lume. Sub îndemnul „#gătimîmpreună”, Alex a reușit să adune sute de fani pasionați de bucătărie pe pagina sa de YouTube.

Dacă ai căutat vreodată rețete pregătite de Chef Alexandru Comerzan, atunci iată că acum ai găsit răspunsul!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x