Antena Căutare

Ce mai face și cum arată Cristi Șerb, câștigătorul primului sezon de la Chefi la cuțite

Cu siguranță fanii emisiunii Chefi la cuțite și-l amintesc pe Cristi Șerb, cel care a fost câștigătorul primului sezon al competiției culinare.

Cristi Șerb a câștigat primul sezon Chefi la cuțite

Cristi Șerb a făcut parte din echipa „Argintie” a lui Sorin Bontea și a câștigat premiul de 30.000 de euro al primului sezon Chefi la cuțite, în anul 2016.

Au trecut mai bine de patru ani de când chef Cristi, care avea numai 22 de ani la vremea aceea, reușea să-i învingă pe bucătarii mai experimentați din competiție.

Cum arată Cristi Șerb, la 5 ani după ce a câștigat primul sezon al competiției Chefi la cuțite

În prezent Cristi Șerb se ocupă, firește, tot de bucătărie.

La cei 27 de ani ai săi, Cristi Șerb este coproprietar al unui restaurant din București (Bistro Amzei), este coordonator al Business Park Iride și chef la Energiea. Bucătăria continuă să facă parte din viața lui.

Fizic, tănărul Cristi nu s-a schimbat prea mult, fiind același bucătar carismatic pe care publicul Chefi la cuțite l-a cunoscut în 2016.

În anul 2016 Gina Pistol spunea: „câștigatorul primului sezon Chefi la cuțite este Cristi Șerb”, ceea ce l-a făcut pe tânărul bucătar să nu-și mai încapă în piele de fericire, considerând acel câștig o dovadă a faptului că nu a greșit când a ales să urmeze calea bucătăriei.

Ce a însemnat experiența Chefi la cuțite pentru Cristi Șerb

„Am câștigat eu pentru că am fost cel mai bun din competiție. A fost greu, în concurs au fost bucătari buni, cu experiență și multă imaginație. Poate că eu am avut în plus dorința de a-mi depăși zi după zi nivelul. Sunt un om care se întreabă la finalul fiecărei zile ce a învățat în plus față de ziua de ieri. Îmi place să experimentez, să ascult părerile celorlalți, să culeg ce e mai bun de la cei de lângă mine, sunt genul de om care este atent la greșelile celorlalți pentru a învăța din ele. Mă simt stăpân pe mine, îmi respect foarte mult cheful și când sunt pus să coordonez simt că mă transform într-un comandant de unitate militară”, povestea chef Cristi pe vremea când era desemnat câștigător al primului sezon de Chefi la cuțite.

Citește și: Gina Pistol, apariție surprinzătoare cu un look de sirenă. Cum arată cu părul lung și roșcat

Cristi Șerb declara atunci că își dorește să fie mereu cea mai bună versiune a lui, iar competița Chefi la cuțite l-a ajutat să evolueze.

„Pe parcursul emisiunii simt că am evoluat foarte mult. Am avut ca inspirație stilul chefilor și încă de la început mi-am spus că indiferent de ce se va întâmpla în concurs, important e să învăț ceva de la ei, să profit de această ocazie și să rămân cu câte ceva de la fiecare dintre ei”.

Ce a învățat Cristi Șerb de la chefii Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea

Cristi Șerb a povestit ce a învățat de la chefii Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea:

„De la chef Cătălin am învățat că bucătăria este muncă, pentru a reuși trebuie să muncești și să te implici, dumnealui spune că în bucătărie sunt doi stâlpi: unul se numește „temperatură”, iar celălalt este „timpul”.

Citește și: Chefi la cuțite 2 decembrie 2020. Roxana Blenche și-a folosit amuleta! Pe cine a „lovit”

Chef Florin Dumitrescu... îmi doresc să fiu ca el, dumnealui a făcut lucruri mari de la o vârstă foarte fragedă, mi-ar plăcea să îi urmez pașii după acest concurs. Chef Florin spune că bucătăria este o artă, că în bucătărie există ingrediente și gusturi și că totul depinde de tine cum le combini. Bucătarul este asemenea unui pictor doar că în loc de culori, se folosește de ingredient și gusturi pentru a-și realiza tabloul.

Citește și: Cum arată partenerii de viață ai concurenților Chefi la cuțite? Roxana Blenche sau Ionuț Belei, fotografii romantice pe Instagram

Cu chef Sorin Bontea am rezonat de la început și mi-am dorit să fiu în echipa dumnealui. Îl urmăresc de foarte multă vreme, am găsit în el acel chef pe care mi-l imaginam fără să-l cunosc, este un profesionist, care m-a învățat multe. Că trebuie să faci lucrurile cum sunt scrise, ca la carte, indifferent de situație, că în farfurie nu trebuie să ai doar plainting, ci și gust, consistență și culoare. Este persoana pe care mi-am dorit să o cunosc”, povestea în 2016 Cristi Șerb, câștigătorul primului sezon al competiției Chefi la cuțite.

Chefi la cuţite, din nou lider de audienţă pe toate segmentele de public... Cum arată Kani de la Chefi la Cuțite când renunță la pălăria pe care o poartă mereu în show. Telespectatorii nu l-au văz...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Ultimele știri
x