Căutare Live

Cum arată partenerii de viață ai concurenților Chefi la cuțite? Roxana Blenche sau Ionuț Belei, fotografii romantice pe Instagram

Concurenții de la Chefi la Cuțite au devenit cunoscuți, îndrăgiți și susținuți de public. Unii dintre susținătorii care îi încurajează cel mai mult sunt iubiții/ iubitele, soții/ soțiile.

Cum arată partenrii de viață ai concurenților Chefi la Cuțite

Mulți dintre concurenții de la Chefi la Cuțite se mândresc pe rețelele sociale cu relațiile sau căsniciile lor frumoase.

Roxana Blenche, încurajată de iubitul ei

Roxana Blenche atrage atenția prin determinarea, organizarea și talentul de care dă dovadă în bucătărie.

Roxana Blenche a intrat încrezătoare în propriile forțe în competiția de la Antena1, spunând că este timpul ca o femeie să câștige „Chefi la cuțite”.

Roxana Blenche a fost aleasă de Cătălin Scărlătescu în echipa „Carourilor”, dar prin intermediul unei amulete, Florin Dumitrescu a „furat-o” în echipa „Bulinelor”.

Tânăra de 27 de ani postează fotografii cu iubitul ei pe rețelele sociale. Iată cum arată Cătălin, iubitul Roxanei:

Ragnar, fotografii romantice cu iubita lui, pe rețelele sociale

Robert Vasiliu are 25 de ani și de 5 ani este bucătar. A venit în sezonul 8 al competiției Chefi la Cuțite, a obținut 3 cuțite în audiții și ulterior un loc în echipa „Carourilor” lui chef Scărlătescu.

Pe lângă fotografiile cu mâncare și din timpul competiției Chefi la Cuțite, Robert Vasiliu, sau Ragnar cum i se spune, postează imagini cu iubita lui.

Ionuț Belei, „cuțitul de aur” al lui Bontea. Cum arată iubita tânărului

La 25 de ani Ionuț Belei este „cuțitul de aur” al lui Sorin Bontea și implicit piesa de rezistență din echipă. La probele individuale Ionuț a câștigat până acum 2 amulete, semn că a avut cea mai bună farfurie.

Citește și: Chefi la cuțite 2 decembrie 2020. Ionuț Belei a câștigat o amuletă puternică! Ce bonus îi aduce

Ionuț este dur când vine vorba de competiție, dându-și toată silința pentru a câștiga, însă în imaginile de pe Instagram în care apare alături de iubita sa, duritatea concurentului de la Chefi la Cuțite dispare.

Cătălin Riza și Adda, poveste de dragoste demnă de un serial

Cătălin Rizea a venit la Chefi la Cuțite ca invitat special, împreună cu soția lui, Adda. Chefii Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea au fost impresionați de farfurie și l-au sfătuit pe Cătălin să accepte să meargă mai departe în competiție. Cătălin a mers în bootcamp și a fost ales apoi de Cătălin Scărlătescu în echipa „Carourilor”. Este cu siguranță unul dintre cei mai îndrăgiți competitori, iar faptul că Rizea continuă să rămână în concurs, deși nu este profesionist în bucătărie, nu poate decât să-i bucure pe telespactatori. Cătălin și Adda au apărut pentru prima dată la o emisiune televizată împreună în sezonul 3 Asia Express, când momentele lor de contraziceri au făcut deliciul concursului. De ziua lui Cătălin, Adda i-a făcut o surpriză soțului său, aducându-i un tort în platoul emisiunii Chefi la Cuțite.

Foca, înscris la Chefi la Cuțite de soție

Silviu Costan (Foca) a venit în sezoul 8 de la Chefi la Cuțite, fiind înscris chiar de soția acestuia.

„Nevasta mea m-a înscris. Mi-a căzut fața când am văzut mesajul de la ea, că sunt înscris. M-a luat cu dureri de cap, cu frisoane, cu tot. Nu am avut eu curaj să mă înscriu, nu mă văd la televizor. Nu am absolvit nicio școală de bucătar, e doar pasiunea, dorința, experiența mea în bucătărie”, a spus Foca.

Citește și: Maria Șandru de la „Chefi la cuțite”, poze de familie! Cum arată soțul și cei doi copii ai concurentei

Foca i-a impresionat pe chefi și a ajuns în echipa lui Sorin Bontea. Recent. Foca a obținut o amuletă la probele individuale, chefii fiind impresionați de piureul de păstârnac pe care l-a realizat.

Finala „Chefi la cuțite” 2020. Sezonul 8 își alege câștigătorul pe 15 decembrie, la Antena 1... Chefi la cuţite, din nou lider de audienţă pe toate segmentele de public...
Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un...
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022. Gemenii trebuie să trăiască fără regrete. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022 spune că Gemenii sunt genul de persoane care nu se uită...
Ultimele știri
x