Antena Căutare

Ce mesaj a transmis Florin Dumitrescu după finala Chefi la cuțite! Raluca Todea a reacționat imediat

La scurt timp după ce s-a terminat finala Chefi la cuțite sezonul 10, Florin Dumitrescu a publicat pe contul său de Instagram un mesaj la care Raluca Todea, concurenta din echipa sa, a reacționat imediat.

colaj foto cu florin dumitrescu si raluca todea la chefi la cutite sezonul 10, marea finala Galerie
Chiar după marea finală, Florin Dumitrescu și-a surprins urmăritorii de pe Instagram cu un mesaj neașteptat | Antena 1

Marea finală Chefi la cuțite sezonul 10 a fost una plină de emoții și suspans. Ultima bătălie culinară s-a dat între Adrian Stroe din echipa de aur galben a lui Cătălin Scărlătescu, Raluca Todea din echipa de aur roz a lui Florin Dumitrescu și Florica Boboi din echipa de aur alb a lui Sorin Bontea. Fiindcă a obținut cele mai multe puncte la starter, main course și desert, Florica Boboi a primit trofeul!

La scurt timp după emisiune, Florin Dumitrescu a publicat pe contul său de Instagram un mesaj surprinzător, la care Raluca Todea, concurenta din echipa sa, a reacționat imediat.

Ce mesaj a transmis Florin Dumitrescu după finala Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1

Raluca Todea a fost finalista pe care a dat-o echipa de aur roz a lui Florin Dumitrescu în sezonul 10 al emisiunii Chefi la cuțite, de la Antena 1. La scurt timp după ce s-a aflat că Florica Boboi a câștigat, Florin Dumitrescu a publicat un mesaj surprinzător pe contul său de Instagram. Printre primele comentarii s-a regăsit și reacția avută de Raluca Todea la vorbele îndrăgitului chef, lider al echipei de aur roz.

Citește și: Ce mesaj neașteptat a transmis Sorin Bontea, imediat după finala Chefi la cuțite! Imaginile la care fanii au reacționat imediat

„Sunt fericit că Raluca a ajuns până în finală, a fost una dintre cele mai frumoase surprize ale acestui sezon. Am fost la un pas de marele premiu. Mi-aş fi dorit ca ai mei să fie mai organizați şi să nu pună în farfurii şi supărările de la bancul de lucru. Dar a fost o finală... la cuțite şi mai ascuțite, nu-i aşa? Felicitări, @todea_raluca! Felicitări, câştigătorilor şi tuturor concurenților pentru această aventură nebună care a fost sezonul aniversar @chefilacutite!”, a fost mesajul publicat de Florin Dumitrescu pe pagina sa de Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În scurt timp, și Raluca Todea a comentat la postare, oferind următorul răspuns: „Multumesc Chef🙏si da clar puteam si mai bine dar acum nu putem decat sa fim mandrii ca am fost toata echipa in finala Sezonului 10 aniversar 🌟🌟🌟💖”.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au avut parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar a avut două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care au făcut competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care au fost adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

În marea finală a sezonului 10, toți cei trei chefi au avut câte un reprezentant. Ultima bătălie culinară s-a dat între Adrian Stroe din echipa de aur galben a lui Cătălin Scărlătescu, Raluca Todea din echipa de aur roz a lui Florin Dumitrescu și Florica Boboi din echipa de aur alb a lui Sorin Bontea. Finaliștii au pregătit un starter, un main course și un desert și, în funcție de punctele primite la cele trei jurizări, a fost desemnat câștigătorul. Florica Boboi a primit marele trrofeu Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1.

Urmărește tot sezonului 10 Chefi la cuțite pe AntenaPlay.

Ce mesaj a transmis Gabriel Drăgușanu, după ce Florica Boboi a câștigat sezonul 10 Chefi la cuțite. Cum a surprins inter... Interviuri exclusive cu concurenții sezonului 10 Chefi la cuțite pe AntenaPLAY. Primele impresii ale acestora, după Mare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x