Antena Căutare

Ce mesaj neașteptat a publicat Brigitta Gheorghe, la scurt timp după ce a fost eliminată de la Chefi la cuțite! Ce a recunoscut

La scurt timp după eliminarea sa din ediția 37 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1, Brigitta Gheorghe a publicat pe contul său de Instagram un mesaj neașteptat.

colaj foto cu brigitta gheorghe la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
După eliminare, concurenta a transmis un mesaj neașteptat pe Instagram | Antena 1

În ediția 37 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, Brigitta Gheorghe a fost eliminată din competiție după ce a obținut 9 puncte la proba de duel. Deși mulți au crezut că preparatul cu specific unguresc îi va purta noroc și va fi unul simplu pentru ea, iată că totul s-a terminat cu o eliminare. La scurt timp după ce a părăsit competiție, concurenta a publicat un mesaj neașteptat pe Instagram.

Ce mesaj a publicat Brigitta Gheorghe din echipa de aur roz a lui Florin Dumitrescu, după eliminarea sa de la Chefi la cuțite sezonul 10

Cel de-al 17-lea battle de la Chefi la cuțite a adus o adevărată „călătorie” culinară în jurul lumii. Proba a fost câștigată de echipa de aur galben a lui Cătălin Scărlătescu. Acest lucru i-a trimis la duel pe concurenții din echipa lui Sorin Bontea și pe cei din echipa lui Florin Dumitrescu. Și de data aceasta, tema de gătit a fost una interesantă, căci fiecare concurent a primit de la un adversar o țară. Brigitta a primit de la Gigi Ungaria, și inițial aceasta s-a bucurat și a crezut că e totul floare la ureche. Totuși, degustarea făcută de chefi i-a adus doar 9 puncte și astfel, având cea mai mică notă, concurenta a fost eliminată de la Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1.

Citește și: Ce a transmis Florin Dumitrescu, după eliminarea Brigittei de la Chefi la cuțite! Mesajul la care fanii au reacționat imediat

La scurt timp după ce a părăsit competiția, Brigitta Gheorghe a publicat pe contul său de Instagram un mesaj neașteptat, la care fanii au reacționat imediat.

„Chefi la cuțite, cea mai tare emisiune, cea mai mișto experiență. Vă mulțumesc!”, a zis ea, mulțumind apoi fiecărui chef în parte.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un alt mesaj transmis de Brigitta Gheorghe după ce a fost eliminată de la Chefi la cuțite sezonul 10 a fost adresat lui Titus Antonescu:

„One of my favorite competitors și unul dintre oamenii cu care mă înțeleg cel mai bine și acum! I love you, I am glad ypu are my friend!”, a scris concurenta în cadrul unui InstaStory.

Fanii i-au transmis numeroase mesaje și încurajări și au felicitat-o pentru parcursul său în competiție.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Bătălia continuă! Nu rata Marea Finală a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată pe 1 Decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1!

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Titus Antonescu în competiția Chefi la cuțite. Ce a dezvăluit concurentul pe I... Ce a transmis Florin Dumitrescu, după eliminarea Brigittei de la Chefi la cuțite! Mesajul la care fanii au reacționat im...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x