Antena Căutare

Chefi la cuțite, 23 noiembrie 2022. Gabriel Drăgușanu a făcut dezvăluiri cu lacrimi în ochi despre familia lui. Ce a zis

În ediția 37 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1, Gabriel Drăgușanu a făcut o dezvăluire neașteptată despre familia lui. Cu lacrimi în ochi, acesta a spus cu ce se confruntă.

colaj foto cu gabriel dragusanu la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Concurentul a făcut dezvăluiri neașteptate în ediția 37 a emsisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

În ediția 37 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1, concurenții din echipa de aur alb au intrat la duel cu cei din echipa de aur roz. În timpul gătitului, Gabriel Drăgușanu a izbucnit în lacrimi și a făcut dezvăluiri despre familia lui.

Ce a dezvăluit Gabriel Drăgușanu despre familia lui, în ediția 37 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1

Instructorii de condus defensiv au decis că cea mai bună farfurie a fost cea pregătită de echipa de aur galben, așa că la duel au intrat Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

„Dragii mei, mai aveți un pas, îl treceți voi și pe ăsta! Călătoria culinară, dragii mei, continuă tot peste șapte mări și șapte țări, dar cu o altă listă. Și, de data asta, veți avea fiecare doat câte o țară și nu o să v-o alegeți voi, ci un coleg! Dragii mei, vă arăt întâi despre ce țări este vorba: Spania, România, Italia, Grecia, Marea Britanie, Franța, Germania, Ungaria și Turcia”, a zis frumoasa Gina Pistol, în ediția 37 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1.

Citește și: Chefi la cuțite, 23 noiembrie 2022. Brigitta Gheorghe l-a enervat pe Florin Dumitrescu. Ce s-a întâmplat

Apoi, prezentatoarea a invitat fiecare concurent să tragă un bilețel din bol și, în ordinea de pe hârtie, fiecare concurent a ales o țară pentru un rival.

Paco a ales Turcia pentru Manciu, Oxi a dat Germania pentru Flori, Gigi a dat Ungaria pentru Brigitta, Raluca a ales Anglia pentru Gabi, iar acesta din urmă a ales pentru Oxi Grecia, Brigitta a ales pentru Gigi România, în timp ce Flori a ales Spania pentru Raluca.

Apoi, cronometrul a pornit și fiecare concurent s-a apucat să pregătească rețeta pe care a ales-o pentru a-i impresiona pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, în cel de-al 17-lea duel din sezonul 10 al emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1.

Totuși, la un moment dat, concurenții au observat faptul că Gabi nu este în cea mai bună formă.

„Gabi cred că are o cădere nervoasă, nu neapărat nervoasă, dar cred că îi este foarte dor de familie. Știu că are niște probleme acasă și că soția lui se descurcă destul de greu cu copilașii”, a zis Manciu, în ediția 37 a emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1.

„Nu mai spun de copiii mei, nu mai pot de dorul lor, mor! Au un virus intestinal amândoi și a luat și soția mea de la ei și numai pe la spital umblă cu ei. Sunt singuri, nu au mașină, nu au alea...Îți dai seama că trebuie să depindă de fiecare, mamă, deci mor! Vreau să vină unde am rude, să pot să mă bazez și eu pe cineva, că acolo nu am pe nimeni!”, a dezvăluit Gabi cu lacrimi în ochi, în ediția 37 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1.

„Pe cât e de mare, pe atât e de sensibil! Poate să ducă anumite chestii, dar în momentul în care este vorba despre familie lui i se taie picioarele și se înmoaie total”, a mai completat Dan Manciu.

„Mamă, tu îți dai seama ce înseamnă să câștig?! Mamă, băi, deci eu într-o lună mă întorc acasă! Vreau să învețe și copiii mei română! Și tocmai de aia eu vreau să câștig, tocmai de aia eu sunt axat să câștig, să mă bat și cu cel mai bun, și cu Adrian, că îl văd unul dintre concurenții cei mai buni”, a mărturisit Gabi, cu lacrimi în ochi, dar extrem de ambițios.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 37 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 ca să vezi ce s-a întâmplat în continuare.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Bătălia continuă! Nu rata Marea Finală a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată pe 1 Decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1!

Chefi la cuțite, 23 noiembrie 2022. Ce echipă a câștigat cel de-al 17-lea battle. Ce a făcut Sorin Bontea pentru TItus A... Chefi la cuțite, 23 noiembrie 2022. Un concurent a fost eliminat! Florin Dumitrescu a pierdut-o pe Brigitta Gheorghe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x