Antena Căutare

Ce preparat a ieșit din mâinile omului cu cele mai multe piercing-uri din lume

Cea mai surprinzătoare apariție din ediția a treia din sezonul 8 „Chefi la cuțite” a fost Rolf Buchholz, bărbatul care a intrat în Cartea Recordurilor pentru că are cele mai multe piercinguri și modificări corporale!

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Bărbatul în vârstă de 59 de ani a venit tocmai din Dortmund, un celebru oraș din Germania. De meserie artist tatuator, acesta a decis să-i impresioneze pe jurații emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1 cu o rețetă de paste de casă cu sos de ciuperci.

citește și: „Vrem să-l dăm în judecată pe Cătălin, se poate?” Florin e avocatul care a făcut dreptate între chefi: „Când eram mic eram cam bișnițar”

„Am început să-mi fac tatuaje și piercinguri în anul 1999 și iată cum arată acum. Pot spune că am un tatuaj din cap până în picioare. Partea albă a ochiului este neagră la mine. Unde e alb în mod normal eu am cerneală neagră. Acum vreo 15 ani mi-am tăiat limba. Mi se pare firesc să te uiți insistent la cei care arată altfel. Sunt de vreo zece ani în Cartea Recordurilor. Nu cred că îmi va bate cineva recordul cu piercingurile. Sunt foarte mândru de ele”, a dezvăluit Rolf Buchholz.

Ce preparat a ieșit din mâinile omului cu cele mai multe piercing-uri din lume

Rolf Buchholz, concurent în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Rolf Buchholz, concurent în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Plin de emoții, concurentul a așteptat verdictul din partea lui Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. După ce au degustat, jurații au votat și l-au cunoscut pe concurentul cu piercinjuri și tatuaje!

citește și: Câștigătorul amuletei cu numărul 3. Cine l-a „înfrânt” pe chef Scărlătescu și ce avantaj a câștigat

„Cum ai trecut de cei de la pază cu atâtea piercinguri”, a glumit Florin Dumitrescu.

Bărbatul cu peste 450 de piercinguri i-a impresionat pe cei trei chefi cu aspectul său ieșit din comun! Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Chefi la cuțite” ca să descoperi cum arată bărbatul care a intrat în Cartea Recordurilor.

Au crezut că mâncarea din farfurie le-a fost pregătită de un „nea Marinuș”. Cum arată în realitate concurentul... Are un look înfricoșător, dar o meserie aproape banală. Cu ce se ocupă concurentul plin de tatuaje în viața de zi cu zi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x