Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Câștigătorul amuletei cu numărul 3. Cine l-a „înfrânt” pe chef Scărlătescu și ce avantaj a câștigat

Cătlin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea s-au reîntâlnit în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite” pentru a se lua la întrecerea, la proba de făcut sanvișuri senzaționale. Acum a venit momentul să afle cine a câștigat amuleta.

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Unul dintre cele mai așteptate momente din ediția a treia din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1 a fost momentul în care cei trei jurați au putut afla cine este cel care câștigă a treia amuletă a sezonului.

citește și: Reacția lui chef Scărlătescu la vederea farsei pe care i-a pregătit-o chef Bontea. Ce a spus despre statuia Marilyn Monroe

Chef Ștefan Popescu a gustat cu multă atenție din fiecare preparat și a încercat să descopere care este cel mai spectaculos dintre toate, atât din punct de vedere al aspectului, cât și ca gust.

Câștigătorul amuletei cu numărul 3. Cine l-a „înfrânt” pe chef Scărlătescu și ce avantaj a câștigat

Chef Ștefan Popescu în emisiunea „Chefi la cuțite”

Amuleta pusă în joc în ediția a treia din sezonul 8Chefi la cuțite” permite câștigătorului să își salveze un concurent de la o probă individuală, așa că miza este una uriașă și poate schimba cursul unei viitoare bătălii culinare.

citește și: De ce vor toate participantele în echipa lui chef Scărlătescu. Explicația unei concurente măritate

Ajuns în fața lui Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu, invitatul special al acestei ediții „Chefi la cuțite” a anunțat că cel mai bun preparat a fost cel pregătit de Sorin Bontea!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Chefi la cuțite” ca să savurezi și tu momentul!

Video