Antena Căutare

Ce relație este între Lavinia Ilcău și Paul Maxim de la „Chefi la cuțite”, de fapt: „Nu neg lucrul acesta”

Una dintre cele mai controversate concurente din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” este Lavinia Ilcău, zisă și Diva din echipa de bucătari cu tunici în carouri, condusă de Cătălin Scărlătescu.

Lavinia Ilcău și Paul Maxim în sezonul 8 „Chefi la cuțite” Galerie
Lavinia Ilcău și Paul Maxim în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Lavinia Ilcău a participat și în trecut la emisiunea „Chefi la cuțite”, dar din cauza serviciului nu a reușit să se prezinte în bootcamp.

Timpul a trecut și frumoasa brunetă, make up artist de meserie, nu a renunțat la visul său de-a demonstra tuturor că este la fel de pricepută și în materie de gătit.

Lavinia Ilcău de la „Chefi la cuțite”, diva lui Scărlătescu, face senzație pe Instagram

În etapa de preselecții din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Lavinia Ilcău a primit trei cuțite pentru o delicioasă rețetă de paste. Fericită, aceasta a promis că nu-i va dezamăgi pe jurați și va da tot ce are mai bun.

citește și: Lavinia Ilcău, Diva lui Scărlătescu, dezvăluire neașteptată! „Cred că o să mergem la o nuntă”

Chiar dacă probele din bootcamp au fost extrem de dificile, iată totuși că aceasta a demonstrat că merită un loc într-una dintre cele trei echipe. Astfel, Lavinia Ilcău a ajuns în echipa cu tunici în carouri, condusă de Cătălin Scărlătescu.

Lavinia Ilcău și Paul Maxim în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Lavinia Ilcău și Paul Maxim în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Paul Maxim și Lavinia Ilcău de la „Chefi la cuțite”, sezonul 8

De-a lungul diferitelor bătălii culinare, Lavinia Ilcău a demonstrat că se pricepe foarte bine la gătit și poate face față situațiilor tensionate. Diva lui Cătălin Scărlătescu a fost chiar aproape de eliminare, dar a reușit să se salveze.

Un detaliu ce a împărțit fanii emisiunii „Chefi la cuțite” au fost discuțiile aprinse și replicile acide dintre concurentă și colegul său de echipă, Cristian Boca. Se pare că între Diva lui Cătălin Scărlătescu și cuțitul său de aur ar fi existat reproșuri și tensiuni, venite poate din orgoliu sau presiunea competiției. Lavinia Ilcău a dorit însă să pună punct discuțiilor și a ales să stea departe de Cristian Boca, anunțând că va sta în preajma lui Paul Maxim. Nu a durat mult și au ieșit la iveală detalii surprinzătoare despre cei doi concurenți, dar și glume cu privire la o posiblă idilă între cei doi concurenți de la „Chefi la cuțite”.

citește și: Cât de sexy este Lavinia Ilcău de la „Chefi la cuțite”. Fotografiile cu care a făcut furori pe Instagram: „Te-aș lua de soție”

„Între mine și Paul s-a născut o chestie frumoasă, o prietenie...Poate va duce la mai mult? Nu știu, nu am nici cea mai vagă idee. Normal că o las să evolueze și nu neg lucrul acesta”, a mărturisit Lavinia Ilcău în ediția 36 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

„Foarte bine, adică e mai bine pentru echipă! Dacă e dragoste e și echipă”, a comentat Cristian Boca.

„Așa mă iubesc și eu cu Robert”, a mai explicat Cătălin Rizea, atunci când a ales să îl ajuta pe colegul său Ragnar Vikingul și nu pe Lavinia Ilcău.

Scrisoarea lui Vlăduț Manoliu de la „Chefi la cuțite”, după eliminare! Ce a dezvăluit concurentul: „Nu am ajuns în final... Florin Dumitrescu, dezvăluiri despre sezonul 9 „Chefi la cuțite”! „Nebunia prin care trecem ne-a făcut să ne schimbăm pl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x