Antena Căutare

Cât de sexy este Lavinia Ilcău de la „Chefi la cuțite”. Fotografiile cu care a făcut furori pe Instagram: „Te-aș lua de soție”

Lavinia Ilcău, concurenta care face parte din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu la „Chefi la cuțite”, s-a remarcat atât datorită talentului său culinar, cât și grație fizicului său de invidiat.

Cât de sexy este Lavinia Ilcău de la „Chefi la cuțite”. Fotografiile cu care a făcut furori pe Instagram

Frumoasa concurentă din echipa „Carourilor” își încântă urmăritorii de pe Instagram atât cu fotografii din cadrul emisiunii „Chefi la cuțite”, cât și cu imagini în care este surprinsă în ipostaze sexy. Lavinia Ilcău s-a pozat în bucătărie, dar și pe plajă, în costum de baie, unde se observă că are o siluetă de invidiat.

Lavinia Ilcău, una dintre cele mai sexy concurente de la „Chefi la cuțite”

Lavinia Ilcău este, în viziunea fanilor, una dintre cele mai sexy concurente din cele 8 sezoane de „Chefi la cuțite”. Urmăritorii „Divei” de la „Chefi la Cuțite” nu ezită să-i transmită complimente preferatei lor, pe rețelele sociale.

Lavinia Ilcău este make-up artist, are 33 de ani și este din Timișoara. A venit pentru a doua oară la „Chefi la cuțite”, după ce, în sezonul precedent, deși obținuse două cuțite, nu a mai putut participa în bootcamp, din cauza job-ului.

„Știu că nu par genul de om care să stea în bucătărie, între mirosuri și tigăi, dar aparențele chiar înșală”, spunea Lavinia în preselecțiile sezonului 7 de la „Chefi la cuțite”.

Lavina a revenit în sezonul 8, a luat 3 cuțite în preselecții și nu i-a venit să creadă când chef Cătălin Scărlătescu a ales-o în echipa sa.

Concurenta are deja fani, care o urmăresc pe Instagram și care îi transmit încurajări:

„Cea mai frumoasă concurentă din cele 8 sezoane”, i-a spus un fan, iar Lavinia i-a răspuns cu modestie: Să nu exagerăm. Gusturile nu se discută.

„Te-aș lua de soție”, i-a spus un alt admirator. „Crede-mă, nu aș fi așa sigur în locul tău”, i-a răspuns Lavinia, râzând.

Întrebată unde a învățat să gătească așa de bine, Lavinia a răspuns: „Am furat și experimentat acasă... Internet”.

Pe Lavinia o puteți urmări de luni până miercuri, de la 20:30 la „Chefi la cuțite”.

O concurentă a fost eliminată de la „Chefi la cuțite”! Lovitură grea pentru Florin Dumitrescu... Chef Florin Dumitrescu a pierdut o concurentă la Chefi la cuţite. Emisiunea, lider de audienţă pe toate segmentele de pu...
Când este vacanța de Paște în 2023. Iată cum poți să-ți planifici programul de sărbători
Sărbătorile se apropie și mulți se întreabă deja când este vacanța de Paște în anul...
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023. Gemenii prind curaj să spună tot ce simt. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023 spune că Gemenii nu au deloc nevoie de încurajare pentru a...
Ultimele știri
x