Antena Căutare

Ce veste neașteptată au primit Claudia Radu și Cristi Boca de la „Chefi la cuțite”, chiar după finală

Claudia Radu și Cristian Boca, doi dintre cei nouă semifinaliști ai sezonului 8 „Chefi la cuțite”, au primit o veste complet neașteptată, la scurt timp după ce Ionuț Belei a pus mâna pe marele trofeu în valoare de 30.000 de euro.

Ce veste au primit Claudia Radu și Cristian Boca de la „Chefi la cuțite”, sezonul 8 Galerie
Ce veste au primit Claudia Radu și Cristian Boca de la „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost unul cu adevărat savuros și ne-a adus povești de viață incredibile, rețete delicioase, battle-uri palpitante și un show pe placul tuturor pasionaților de bucătărie.

După 44 de ediții din care nu au lipsit sarea și piperul, iată că sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” a ajuns la final și l-a desemnat drept câștigător pe Ionuț Belei, tânărul care a venit tocmai din Germania pentru a-și vedea visul devenit realitate.

Ce veste au primit Claudia Radu și Cristian Boca de la „Chefi la cuțite”, după finală

Una dintre cele mai surprinzătoare și îndrăgite concurente din sezonul 8 al îndrăgitului show culinar a fost Claudia Radu, despre care mulți au glumit că este cea mai înfocată fană a emisiunii „Chefi la cuțite”.

citește și: Cine e Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8 „Chefi la cuțite”! De ce a fost un concurent unic în istoria show-ului

La un moment dat, încurajată de prieteni și de cei dragi, aceasta a decis să își ia inima în dinți și să participe la preselecții. Cu rețeta pregătită, Claudia Radu a reușit să-i impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Cristian Boca și Roxana Blenche, la „Chefi la cuțite”

Cristian Boca și Roxana Blenche, la „Chefi la cuțite”

Ajunsă în bootcamp, aceasta a demonstrat că, deși nu este bucătar și nici nu are studii, pasiunea o face să fie extrem de pricepută în bucătărie. Ajunsă în echipa lui Florin Dumitrescu, aceasta a reușit să fie chiar printre cei nouă semifinaliști ai sezonului 8 „Chefi la cuțite”.

citește și: Ce mesaj a postat Roxana Blenche pe Facebook, după finala „Chefi la cuțite”! „Azi mă ridic”

Un alt concurent extrem de îndrăgit a fost și Cristian Boca, tânărul care a fost cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu. Acesta a fost extrem de dezamăgit că nu a reușit să ajungă în finală.

Ce veste au primit Claudia Radu și Cristian Boca de la „Chefi la cuțite”, după finală

Ce veste au primit Claudia Radu și Cristian Boca de la „Chefi la cuțite”

Totuși se pare că visul celor doi nu se oprește la „Chefi la cuțite”! La scurt timp după marea finală câștigă de Ionuț Belei, Claudia Radu și Cristian Boca au primit o veste neașteptată din partea unui chef cunoscut. Aceștia au primit o bursă specială și șansa de a-și face astfel o carieră de succes în domeniul bucătăriei.

„Culinary Arts School Brasov by Chef Georgy Valery oferă doua burse de studii respectiv bursa de studii calificare profesionala bucatar și bursa de studii specializare bucatar șef celor doi participanți la Show-ul culinar Chefi la cuțite, respectiv Diana Claudia Radu și Cristian Boca. Felicitări dragilor pentru parcursul vostru de pana acum și va aștept la cursuri!”, se arată într-o postare de pe Facebook.

Claudia de la Chefi la cuțite, mesaj emoționant după Finală: „Nu a fost să fie pentru noi”. Ce i-a transmis lui Ionuț Be... Scrisoarea lui Vlăduț Manoliu, după Finala Chefi la cuțite. Ce a dezvăluit concurentul despre conflictele cu Ionuț Belei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x