Antena Căutare

Celebra actriță Adriana Trandafir, surpriză de zile mari la „Chefi la cuțite”! Ce a gătit: „Așa mâncau moșii și strămoșii”

Una dintre marile surprize din ediția 22 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost momentul în care în bucătărie și-a făcut apariția celebra actriță Adriana Trandafir!

Celebra actriță Adriana Trandafir, surpriză de zile mari la „Chefi la cuțite”! Ce a gătit: „Așa mâncau moșii și strămoșii” Galerie
Adriana Trandafir a făcut senzație în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

În sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, una dintre invitatele surpriză a fost chiar îndrăgita actriță Adriana Trandafir! Extrem de bucuroasă că trăiește o asemenea experiență, aceasta a făcut dezvăluiri surprinzătoare!

Adriana Trandafir a făcut senzație la emisiunea Chefi la cuțite

„Am suferit foarte tare că nu am putut juca. Scena e o scândură simplă care te transformă în ce vrei tu. Mi-am dat seama că nimic din frumosul și sublimul pe care l-am trăit în fiecare seară nu am putut să-l transmit online”, a mărturisit Adriana Trandafir despre dificultățile pe care le-a întâmpinat în perioada epidemiei de coronavirus din România.

citește și: Adriana Trandafir a dezvăluit ce legături neștiute există între ea și jurații „Chefi la cuțite”

Adriana Trandafir a decis să pregătească o ciorbă de ștevie cu lobodă făcută ca la bunica acasă, cu mămăligă și ardei iute.

Și ca prezentarea să fie cât mai frumoasă, actrița a adus și țuică, dar și linguri de lemn, pentru că „așa mâncau moșii și strămoșii”!

citește și: Surpriză de proporții! Sorin Bontea a anunțat cine a câștigat amuleta 22 de la „Chefi la cuțite”!

În timp ce și-a pregătit rețeta aleasă, Adriana Trandafir a dezvăluit că a pus mult suflet în preparatul său, motiv pentru care speră să primească voturile celor trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite”!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Maria Sandru, prima femeie care va câștiga „Chefi la cuțite”? Ce a dezvăluit concurenta... Adriana Trandafir a dezvăluit ce legături neștiute există între ea și jurații „Chefi la cuțite”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x