Antena Căutare

Celebra actriță Adriana Trandafir, surpriză de zile mari la „Chefi la cuțite”! Ce a gătit: „Așa mâncau moșii și strămoșii”

Una dintre marile surprize din ediția 22 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost momentul în care în bucătărie și-a făcut apariția celebra actriță Adriana Trandafir!

Celebra actriță Adriana Trandafir, surpriză de zile mari la „Chefi la cuțite”! Ce a gătit: „Așa mâncau moșii și strămoșii” Galerie
Adriana Trandafir a făcut senzație în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

În sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, una dintre invitatele surpriză a fost chiar îndrăgita actriță Adriana Trandafir! Extrem de bucuroasă că trăiește o asemenea experiență, aceasta a făcut dezvăluiri surprinzătoare!

Adriana Trandafir a făcut senzație la emisiunea Chefi la cuțite

„Am suferit foarte tare că nu am putut juca. Scena e o scândură simplă care te transformă în ce vrei tu. Mi-am dat seama că nimic din frumosul și sublimul pe care l-am trăit în fiecare seară nu am putut să-l transmit online”, a mărturisit Adriana Trandafir despre dificultățile pe care le-a întâmpinat în perioada epidemiei de coronavirus din România.

citește și: Adriana Trandafir a dezvăluit ce legături neștiute există între ea și jurații „Chefi la cuțite”

Adriana Trandafir a decis să pregătească o ciorbă de ștevie cu lobodă făcută ca la bunica acasă, cu mămăligă și ardei iute.

Și ca prezentarea să fie cât mai frumoasă, actrița a adus și țuică, dar și linguri de lemn, pentru că „așa mâncau moșii și strămoșii”!

citește și: Surpriză de proporții! Sorin Bontea a anunțat cine a câștigat amuleta 22 de la „Chefi la cuțite”!

În timp ce și-a pregătit rețeta aleasă, Adriana Trandafir a dezvăluit că a pus mult suflet în preparatul său, motiv pentru care speră să primească voturile celor trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite”!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Maria Sandru, prima femeie care va câștiga „Chefi la cuțite”? Ce a dezvăluit concurenta... Adriana Trandafir a dezvăluit ce legături neștiute există între ea și jurații „Chefi la cuțite”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x