Antena Căutare

Adriana Trandafir a dezvăluit ce legături neștiute există între ea și jurații „Chefi la cuțite”

În ediția 22 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, celebra actriță Adriana Trandafir a decis să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu cu o rețetă specială de ciorbă!

Adriana Trandafir a dezvăluit ce legături neștiute există între ea și jurații „Chefi la cuțite” Galerie
Adriana Trandafir a făcut senzație în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Extrem de încântată de faptul că a intrat în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite”, îndrăgita actriță Adriana Trandafir a decis să pregătească o ciorbă de lobodă cu ștevie, servită cu mămăligă și ardei iute.

Concurenta a fost atentă nu doar la gust și la ingredientele folosite, ci și la prezentarea. Aceasta a adus și țuică, dar și linguri de lemn, pentru ca rețeta aleasă să fie autentică din toate punctele de vedere!

Adriana Trandafir a făcut dezvăluiri neașteptate la emisiunea Chefi la cuțite

„Este o provocare și pentru mine, dar și pentru ei”, a mărturisit Adriana Trandafir, mulțumită de modul în care i-a ieșit rețeta și dornică să arate că și o rețetă tradițională din bucătăria românească poate face senzație la „Chefi la cuțite”.

citește și: Celebra actriță Adriana Trandafir, surpriză de zile mari la „Chefi la cuțite”! Ce a gătit: „Așa mâncau moșii și strămoșii”

Banda a mers, cloșurile s-au ridicat și Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au degustat atent preparatul.

citește și: Surpriză de proporții! Sorin Bontea a anunțat cine a câștigat amuleta 22 de la „Chefi la cuțite”!

Au încercat aceștia să ghicească cine a gătit ciorba de lobodă cu ștevie, dar nu au reușit. Un moment de senzație a fost atunci când ușile s-au deschis și celebra actriță Adriana Trandafir și-a făcut apariția în platou, în cel mai savuros mod posibil!

citește și: Liliana Maria Haldea, poveste emoționantă de viață la „Chefi la cuțite”! „Am făcut accident înainte de emisiune”

Un detaliu surprinzător a fost atunci când concurenta a dezvăluit ce afinități și legături există între familia sa și cei trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite”! Pentru preparatul ales, Adriana Trandafir a primit un verdict pe măsură!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Celebra actriță Adriana Trandafir, surpriză de zile mari la „Chefi la cuțite”! Ce a gătit: „Așa mâncau moșii și strămoși... Chefi la cuțite a fost lider de audiență pe toate segmentele de public...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x