Antena Căutare

Celebrul Mircea Zara, dezvăluiri emoționante la emisiunea „Chefi la cuțite”! Ce s-a aflat despre trecutul său

Un concurent surprinzător din sezonul 8 „Chefi la cuțite” este celebrul Mircea Zara, care a venit să facă spectacol cu rețeta aleasă!

Celebrul Mircea Zara, dezvăluiri emoționante la emisiunea „Chefi la cuțite”! Ce s-a aflat despre trecutul său Galerie
Mircea Zara la emisiunea „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Mircea Zara, o figură extrem de cunoscută în România, a pregătit la „Chefi la cuțite” o rețetă de Albondigas con salsa de tomate, adică un fel de chiftele cu sos de roșii, o rețetă deosebită. Concurentul a descoperit această mâncare în Spania, locul în care a locuit timp de aproximativ trei ani.

În timp ce a gătit rețeta aleasă, acesta a dezvăluit că a descoperit gătitul atunci când a locuit în Spania. După ce a terminat ASE-ul, Mircea Zara a profitat de lovitura de stat din 1989 și a plecat în străinătate, acolo unde a muncit inclusiv ca bucătar, pentru a se întreține.

Mircea Zara, dezvăluiri despre viața sa la emisiunea Chefi la cuțite

Experiența din Spania a fost o adevărată provocare pentru Mircea Zara, care s-a maturizat și a descoperit numeroase lecții de viață.

citește și: Surpriza trăită de jurații „Chefi la cuțite” când l-au văzut pe Mircea Zara! Ce secrete au ieșit la iveală

citește și: Sonia Ferrari, o adevărată apariție la emisiunea „Chefi la cuțite”! „Am făcut operație de schimbare de sex în Thailanda”

„Pentru aceia dintre voi care nu mă știu sunt prezentator și producător la un post muzical. Televiziune fac de aproximativ 27 de ani. Ideea e să le facem o surpriză alor noștri, în primul rând lui Cătălin Scărlătescu”, a recunoscut Mircea Zara.

La un moment dat, concurentul a dezvăluit că preparatul ales este unul preferat de mama sa, care a trecut în neființă în urmă cu doi ani. Emoționat și cu lacrimi în ochi, Mircea Zara a făcut dezvăluiri neașteptate despre trecutul său.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

De la agonie la extaz! Cine a câștigat amuleta 19 de la „Chefi la cuțite”, oferită de Mugurel Feiszes... Surpriza trăită de jurații „Chefi la cuțite” când l-au văzut pe Mircea Zara! Ce secrete au ieșit la iveală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x