Antena Căutare

Chef Alexandru Sautner a mers la restaurantul lui Chef Richard Abou Zaki! Fanii Chefi la cuțite, uimiți de ceea ce a urmat

Chef Alexandru Sautner a mers la restaurantul lui Chef Richard Abou Zaki și fanii emisiunii Chefi la cuțite au fost surprinși când au văzut ce s-a întâmplat.

Galerie
Alexandru Sautner a savurat preparatele din restaurantul lui Richard Abou Zaki | Antena 1

După sezonul 13 al emisiunii Chefi la cuțite, deja nu mai este o noutate faptul că există o anumită rivalitate între cei patru jurați. Noul sezon va ascuți și mai mult cuțitele, căci jurații promit să devină și mai competitivi.

Fanii show-ului au fost surprinși să descopere că, deși ies scântei la filmări, în viața de zi cu zi jurații au o frumoasă relație de prietenie bazată pe respect. Descoperă ce s-a întâmplat când Chef Alexandru Sautner a decis să meargă la restaurantul lui Chef Richard Abou Zaki.

Ce s-a întâmplat când Chef Alexandru Sautner a decis să meargă la restaurantul lui Chef Richard Abou Zaki, de la Chefi la cuțite

Într-un clip video publicat pe pagina sa de TikTok, Alexandru Sautner a dezvăluit ce s-a întâmplat când a mers să ia masa la restaurantul colegului său, Richard Abou Zaki.

Articolul continuă după reclamă

„Cum e dragoste, ți-a plăcut ce ai mâncat aici?”, a întrebat soția celebrului bucătar.

„Dragoste, nu îmi place nimic. Dar nu știu unde este Richard, vezi să nu ne vadă. Nu-mi place nimic, vreau să plec acasă”, a spus Sautner.

Citește și: Chef Orlando Zaharia, vizită surpriză în Porto San Giorgio, la Chef Richard Abou Zaki: „Nu îl anunțasem că vin”

„Să nu te audă, ai grijă!”, a glumit partenera de viață a acestuia.

„Nu-mi place nimic, uite! Farfuria este goală!”, a glumit juratul Chefi la cuțite, semn că i-a plăcut totuși destul de mult mâncarea și că a spus totul în mod ironic.

Când Chef Richard Abou Zaki și-a făcut apariția la masa lui și l-a luat prin surprindere, acesta l-a complimentat pentru preparatul servit: „Buonissimo risotto! Buonissimo!”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Am fost la restaurantul lui @@Chef Richard Abou Zaki din Italia, Retroscena ⭐. Vă las pe voi să descoperiți cum a fost această experiență pentru noi ✨ #retroscena #italy #restaurant #steamichelin #chefsautner”, a fost mesajul ce a însoțit clipul video de pe TikTok.

Tot în același clip video am putut să îl vedem pe Chef Alexandru Sautner spunând că și-a scos fata la restaurant. Masa a fost servită la Retroscena, restaurantul cu stea Michelin a lui Chef Richard Abou Zaki.

Citește și: Chef Orlando Zaharia, aniversare cu surprize. Cum a fost răsfățat de ziua lui. Chef Richard, printre cei care l-au surprins

„Ah, uite-l și pe Richard! În sfârșit lucrează și el ceva, nu l-am văzut niciodată la muncă!”, a glumit Sautner.

Apoi, îndrăgitul jurat al emisiunii Chefi la cuțite a prezentat meniul pe care l-a servit la Retroscena, totul culminând cu desertul ce i-a adus lui Chef Richard Abou Zaki o stea Michelin.

„Zece feluri meniu de gustatione cu care m-ai surprins cu fiecare preparat. Imaginație, savoare, plating, totul la superlativ! Continuă așa și în curând o să vină și a doua stea!”, a fost mesajul transmis la final de Chef Alexandru Sautner către colegul său de platou, Chef Richard Abou Zaki.

Chef Orlando Zaharia, vizită surpriză în Porto San Giorgio, la Chef Richard Abou Zaki: „Nu îl anunțasem că vin”... Chef Ștefan Popescu și-a prezentat soacra, de care este foarte mândru. Cu ce se ocupă doamna și ce „secrete” a dezvăluit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 11 septembrie 2024. Ce explicații îi cere Stelian lui Gabriel
Mireasa sezonul 10, 11 septembrie 2024. Ce explicații îi cere Stelian lui Gabriel Miercuri, 11.09.2024, 15:59
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x