Chefi la cutite

LUNI, MARȚI | ora 20.00

Chef Cătălin Scărlătescu nu se mai oprește din slăbit! Fanii tocmai au descoperit adevăratul motiv al transformării! Ce ține juratul în frigider?

 
+4 click pentru
galerie

Surpriză uriașă pentru fanii „Chefi la cuțite”, după ce o fotografie făcută acasă la chef Cătălin Scărlătescu a stârnit o adevărată controversă!

Mai exact, temutul jurat de la „Chefi la cuțite” a deschis ușa de la frigider și a făcut o fotografie, arătând publicului larg ce este înăuntru!

Greu de zis, căci fanii au găsit doar apă, două feluri de pepene și niște...șampanie!

„Felicitari Chef, pentru performanță, face bine la sănătate, noi vă iubim și cu mai multe kilograme, așteptăm nunta cu Ginuța😀 așa a promis😀 să aveți o zi bună❤”, a scris unul dintre admiratorii celebrului bucătar.

Așadar Chef Cătălin Scărlătescu e pornit să câștige pariul cu Gina Pistol și să îi demonstreze că poate trece printr-o transformare uluitoare?

Oare va reuși acesta să îi câștige inima în cel de-al patrulea sezon al emisiunii? Rămâne de văzut!

Citește și:

Gianny, primul interviu după ce a câștigat sezonul al treilea Chefi la cuțite: ”Îmi amintesc de copilăria mea. Vreau să donez o parte din bani unor copii orfani”

După ce a slăbit peste 20 de kilograme, Cătălin Scărlătescu dă verdictul în cazul dietelor: "Dacă nu vrei să te îngrași, nu trebuie să mănânci pâine"

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe