Antena Căutare

Chef Cătălin Scărlătescu nu se mai oprește din slăbit! Fanii tocmai au descoperit adevăratul motiv al transformării! Ce ține juratul în frigider?

Surpriză uriașă pentru fanii „Chefi la cuțite”, după ce o fotografie făcută acasă la chef Cătălin Scărlătescu a stârnit o adevărată controversă!

Surpriză uriașă pentru fanii „Chefi la cuțite”, după ce o fotografie făcută acasă la chef Cătălin Scărlătescu a stârnit o adevărată controversă!

Mai exact, temutul jurat de la „Chefi la cuțite” a deschis ușa de la frigider și a făcut o fotografie, arătând publicului larg ce este înăuntru!

Greu de zis, căci fanii au găsit doar apă, două feluri de pepene și niște...șampanie!

„Felicitari Chef, pentru performanță, face bine la sănătate, noi vă iubim și cu mai multe kilograme, așteptăm nunta cu Ginuța😀 așa a promis😀 să aveți o zi bună❤”, a scris unul dintre admiratorii celebrului bucătar.

Așadar Chef Cătălin Scărlătescu e pornit să câștige pariul cu Gina Pistol și să îi demonstreze că poate trece printr-o transformare uluitoare?

Oare va reuși acesta să îi câștige inima în cel de-al patrulea sezon al emisiunii? Rămâne de văzut!

Citește și:

Gianny, primul interviu după ce a câștigat sezonul al treilea Chefi la cuțite: ”Îmi amintesc de copilăria mea. Vreau să donez o parte din bani unor copii orfani”

După ce a slăbit peste 20 de kilograme, Cătălin Scărlătescu dă verdictul în cazul dietelor: "Dacă nu vrei să te îngrași, nu trebuie să mănânci pâine"

Chef Florin Dumitrescu, mesaj amenințător la adresa colegilor săi! Fanilor nu le-a venit să creadă și au sărit la atac!... Nuntă mai ceva ca-n basme! Bucătarii de top de la ”Chefi la cuțite”, Gianny, Cristi Voicu, Giovanni şi Machete, au făcut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x