Antena Căutare

Chef Florin Dumitrescu a câștigat un premiu la polo. Cum l-a surprins soția sa: „Avem și o medalie”

Florin Dumitrescu a participat recent la o competiție de polo, în urma căreia s-a ales cu o medalie. Puțini dintre fanii săi știu că chef Dumitrescu a practicat polo de performanță în trecut, iar acum se întoarce cu drag la luciul apei, fiind în continuare pasionat de acest sport.

Colaj cu Florin Dumitrescu Galerie
De curând, Cristina Dumitrescu a publicat o fotografie cu Florin Dumitrescu purtând o medalie la gât | Antena 1

De curând, Cristina Dumitrescu a publicat o fotografie cu Florin Dumitrescu purtând o medalie la gât. Nu este vorba despre un premiu pentru gastronomie, ci despre o medalie obținută ca urmare a participării la o partidă de polo.

Chiar dacă nu mai practică polo de performanță, chef Dumitrescu încă este un împătimit al acestui sport și își amintește cu drag de perioada în care practica polo la un nivel înalt.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 mai 2023. Cristina, soția lui Florin Dumitrescu, a gătit alături de cele două fiice. Cum a reacționat juratul

Ipostaza neașteptată în care chef Florin Dumitrescu a fost surprins de soția sa. Puțini știu că este un împătimit al acestui sport: „Avem și medalie”

„Avem și medalie”, a scris Cristina Dumitrescu în dreptul fotografiei pe care a postat-o pe rețelele sociale și în care soțul ei apare zâmbind cu gura până la urechi.

În imagine chef Florin Dumitrescu apare la bustul gol și cu părul ud, ipostază în care fanii Chefi la cuțite nu au ocazia să îl vadă des.

Citește și: Imagini rare cu Sorin Bontea și soția lui. Cum au fost surprinși de paparazzi cheful și femeia cu care e căsătorit de 28 ani

Citește și: Cum ar arăta Chef Cătălin Scărlătescu cu păr lung. Imaginea neașteptată făcută publică de Doina Teodoru: „Scoică Voievod”

Chef Florin Dumitrescu a absolvit un liceu cu profil sportiv. Era foarte bun la polo, dar a ales bucătăria

Florin Dumitrescu a absolvit un liceu cu profil sportiv și, în scurt timp, pasiunea s-a transformat în performanță. În calitate de portar al echipei de polo de la Steaua, Florin Dumitrescu a reușit să ajungă de câteva ori campion național și municipal, dobândind chiar titlul de cetățean de onoare al Sectorului 5, în anul 2002. Chiar dacă era foarte bun la polo, în adolescență și-a descoperit pasiunea pentru gastronomie, din care avea să facă o carieră spectaculoasă.

La vârsta de 14 ani, Florin Dumitrescu a simțit că are o chemare pentru bucătărie și s-a angajat ca ajutor de bucătar. Trei ani mai târziu, la 17 ani, juratul emisiunii Chefi la cuțite se putea deja lăuda cu o experiență bogată în bucătărie, dar și cu un salariu pe măsură.

„Eu, la 17 ani, câştigam de trei ori mai mult decât mama. Ea avea salariul 8 milioane de lei (n.r. – vechi), iar eu luam 25 de milioane, lucram în două restaurante. Aveam un salariu uriaş pentru vârsta mea, mai mulţi bani decât puteam cheltui”, a declarat Florin Dumitrescu, potrivit viva.ro.

În 2007 chef Dumitrescu a plecat în Italia pentru a se perfecționa, apoi a revenit în țară și s-a angajat la un celebru restaurant din București, acolo unde și-a cunoscut și soția, în 2010.

În prezent chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu au la activ împreună 12 sezonae de Chefi la cuțite.
Sezonul 12 Chefi la cuțite poate fi urmărit pe Antena 1 și în AntenaPLAY duminică de la 20:00 și luni, marți și miercuri de la 20:30.

Irina Fodor, surpriză pentru chefi la jocul de amuletă. Ce se ascunde sub pânza neagră: „N-am vrut să vă țin în suspans!... Chefi la cuțite, 27 septembrie 2023. Irina Fodor a anunțat proba care cutremură cel de-al doilea battle. Ce a apărut în ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x